reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Ja również po wizycie. Z małym wszystko ok, na sam początek usg pokazał jajeczka, więc rzeczywiście chyba jest coś w tym że chłopaki lubią świecić :) buźkę znowu chował więc pod tym względem jest nieśmiały cały czas...

Cieszę sie, że mały ciągle utwierdza was, że nie róże mają być na ciuszkach tylko błękity. SUPER, ŻE WSZYSTKO OK :-)

Emka napewno wszystko co złe się wchłonie a wyniki wyjdą bardzo dobre jak i u nas :)

Kara kurcze pokazywać klejnoty a buźki nie ?? hehe mały jest gryfny :D ważne że zdrowiutki :*

elenni nie wiem czy juz gratulowałam a jak tak to jeszcze raz gratuluję coreczki :)

Ja też już po wizycie:) Wszystko jest dobrze. Mała fajnie współpracowała:) Rośnie jak na drożdżach! Waży już 700g!!! Jak tak dalej pójdzie to poród nie będzie lekki:)
Szyjka twarda i długa, wód płodowych jest tyle ile powinno być więc super:)
Lekarz się śmiał bo mała położyła sobie główkę na naczyniu krwionośnym i jej tak główka podskakiwała pulsująco:) i ssała kciuk, jest taka kochana, że zakochałam się w niej dzisiaj po raz kolejny:**

Emmka no widzisz! Drugi tez sie wchlonie :)

Pastelowa, Kara ciesze sie ze jest wszystko dobrze z maluchami :)

reklama
Do góry