reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Mika.k no mi właśnie powiedział dr że ze względu na jakieś tam parametry dużo lepiej jest wykonać w 19tc niż po 20tc. Zadzwoń może i się dopytaj jakiegoś innego lekarza.

Mika - ja mam wyznaczony termin w centrum genetycznym na 22 tc a chcieli najpierw na 23 tc , a oni tam wiedza co robią wieć mysle że dobrze Ci termin wyznaczyli :tak:

Galaxia, gratuluję zdrowego synka. Jaś to piękne imię dla chłopca i ja również wstępnie planuję dla mojego małego, a jak dziewczynka się też potwierdzi to będzie Jaś i Julcia:-)

Sanya, pokłony za pomoc z suwaczkiem. Bardzo ładny wzór dla mnie wybrałaś

Ostatnia edycja:
Hey. Właśnie wróciłam do domu. Rano byłam u lekarza i powiem Wam że dziś się wkurzyłam na niego. Byłam przekonana że zrobi usg bo byłam ostatnio przeziębiona a poza tym nie zrobił na poprzedniej wizycie czyli 3 tygodnie temu. A ja tu wchodzę do gabinetu zapraszam na fotel szybkie badanie proszę się ubrać. Pytam dlaczego dziś nie robimy usg, że może by tak płeć się pokazała?? Odpowiedz: W ciąży wykonuje się 3 razy usg a połówkowe po 20 tyg ciąży - zapraszam z miesiąc czyli 8.05. to będzie 21 tydzień ciąży.
Chyba dziś humoru nie miał , ale co ja za to mogłam ... ?? ;/;/

Położna powiedziała mi że NFZ nie stać na robienie usg i że mam prywatnie iść sobie zrobić 4D. No i super. Ogólnie po wizycie nic nie wiem tylko mogę podejrzewać że jest ok skoro nic nie powiedział ;/

Myślimy właśnie teraz z mężem że chyba za tydzień pojade na 3D/4D do prywatnego gina to będzie 18 tydzień ciąży i tam zobaczę czy z maleństwem ok. Ten mój też przyjmuje prywatnie ale jemu zarobić nie dam bo mnie wkurzył dziś ;/;/.

PS: GRATULUJE udanych wizyt :):)

Bachucha- ekstra,że wszystko w porządalu :)

Nadiaa- oj też bym zapieniła! Masz rację, idź gdzie indziej zrobić usg, oczywiście ,że każdy ma prawo do złego dnia ale do cholery niech się nie wyżywa na innych.

ANNIE, ANNIE?

Wazka- cała przyjemność po mojej stronie ;-) nie było nic typowego dla bliźniaczków, to są szczęśliwi rodzice :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry