reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Jesteśmy :) Moje marzenie się spełniło :)

Mamy HANIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Jest zdrowa!!! Wszytko w jak najlepszym porządku.
A ja nie mogę się przestać uśmiechać ;)

Galaxia - Gratuluję Jasia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Annie - ja tam czułam że to dziewczynka :-):-):-):-)

nadiaa - tez bym poszła prywatnie i stanowczo do kogoś innego :tak:

Bachucha - no i super że wszystko dobrze a 2 tygodnie szybką zlecą ;-)

Galaxia gratulacje zdrowego synusia :-)
Bachucha ważne, że badania ok, kiedyś każda się doczeka odkrycia tajniaka :rofl2:
Nadia no rozumiem może gorszy dzień ale na ciężarnej…ehh będzie miał myszy :wściekła/y: a na usg idź uspokoisz się :tak:
AnnieTess gratulacje i kolejna dziewczynka wrześniowa :-D

Gratuluje dziewczynki udanych wizyt!!!
Ja w najbliższy piątek ....a 22.04 usg genetyczne-już nie mogę się doczekac! to bedzie mój 20 tydz. u mnie lekarz powiedzial ze powinno się robic miedzy 18-23 tyg.

Galaxia Gratuluje synka - Jasiu super imię...niestety w bliskiej rodzinie mam już Jasia więc odpada...a poza tym raczej bedzie dziewczynka;-)

Nadia - tak to juz jest z tymi wizytami z NFZ! Pewnie zapisz się na usg 4d genetyczne połówkowe .Lekarz poobserwuje bobaska z kazdej strony sprawdzi czy wszystko ok. no i widok będzie dużo lepszy no i może płytkę na pamiątkę dostaniesz:)

milego wieczorku!!!!

mika- wiem że łaski mi nie robi, bo nie musi mi zdjęć drukować, chciałam tylko na monitorku zobaczyć, ale chyba miał dzis zły humor bo nasz szpital ma problemy z kasą i wstrzymali im wypłaty.... pewnie ma nerwa że w tym miesiącu zamiast 30 tys zarobie 20 :D

No kochane cóż za wspaniałe wieści na dziś !!!

Galaxia gratuluje Jasia !!! piękne imie naprawde i w końcu wiesz kto tam w brzuszku sobie fika :-)

Annie a Tobie oczywiśćie gratuluje Hani ! Hanie są cudowne wierz mi :-D

mika wizyta z połówkowa do 24tc jest wskazana nawet bardziej ten 22/23/24 bo narządy są lepiej widoczne do badania;-)

Nadia mi gin na NFZ robi USG za każdym razem co 4 tygodnie ..sam mi każe na fotel fiknąć coby sobie dzidziolka pooglądać ;)
Cóż za nie miły doktorek .. idz na usg do innego jak dziewczyny radzą i będziesz spokojna :tak:

Bachucha Ciesze się że wszystko ok ,ale wiadomo że jak się maluszka nie zobaczy to tak nie do końca zadowolone jesteśmy:tak:

Dzień zaliczamy do bardzo wizytowo udanych!!! Cieszę się!

Mam nadzieje ,że na wątku głownym wszystko tak samo pięknie jak tu :) poprostu nie mam kiedy - przepraszam kochane !!!

Ostatnia edycja:
Dziekuje wszystkim :-) Już sie przyzwyczaiłam do myśli że będzie chłopiec bo ciągle myślałam do tej pory o NIM jak o NIEJ :-D

Annie super :-) Bardz bardzo gratuluje:-):-)

reklama
Annie - gratuluję Hani:) cudowne uczucie kiedy nie można przestać się uśmiechać, ja mam tak po każdej wizycie i oby tak dalej!
Galaxia - Jaś, Jan, Janek, cudowne imię:) gratuluję, chował się chował, ale jednak.... ach te dzidziaki to lubią nas w niepewności trzymać :)
Nadiaa - wlasnie dlatego nie chodze na NFZ trzy USG na marnym sprzęcie i humory doktorka? pacan i tyle, idź sobie podglądnij prywatnie, Ja w ogóle dwa razy w życiu byłam u gina na NFZ i więcej nie pójdę,o prowadzeniu ciąży nie ma mowy,żałuję jedynie, że NFZ nie naciągam na badania.
Edek- a kiedy Ty dziurawca podglądasz?

A niewiem która z Was miała problem z prenatalnym ale robi się w zależnosci od kliniki 19-24 tygodniu, tak jak pisała Lori genetycy tak umawiają i wiedzą co robią, ja mam w 21tygodniu, chodzi o to, żeby jak najwięcej organów było rozwiniętych na tyle, żeby zobaczyć czy pracują prawidłowo.Podobno im później tym lepiej, ale trzeba się zmiescic w tym 23-24 tyg.

Ostatnia edycja:
Do góry