reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Zaraz się zbieram do gina. Pierwszy raz w Wawie :( Nie wiem kto to, czy dobry, czy miły :( Denerwuje się strasznie....buuuuuu:( Moja Pani dr w Krakowie jest cudowna i delikatna i ufam jej bezgranicznie...ale na tym etapie ciąży podróż do Krakowa byłaby nieodpowiedzialna.
Trzymajcie za mnie kciuki bo ja panikara jestem ;) Facet ma mnie zbadać, pobrać wymazy no i dać zwolnienie (tego też się obawiam, mam nadzieję, że da bez problemu...). ech... Taki niepotrzebny stres :(

U mnie na zaparcia świetnie działa ostre jedzenie ;)

Annie powodzonka i bez stresu, dobrze będzie. a na tym etapie ciąży to bez problemu powinien dać L4...
U mnie dziś też wizyta także plisss dziewczyny trzymacjie kciuki.... No i sytuacja zupełnie odwrotna, bo ja potrzebuje od mojego gina zaświadczenie, że nadaje się do pracy! Mam nadzieje, że nie zrobi problemu...

annie powodzonka!
guziczek coś Ty już wykombinowała??? jakie zaświadczenie???

ja dziś zrobiłam mocz, jutro cała reszta, morfologia, tsh, ft4 i żelazo osobno. noi jutro wizyta....

reklama
monia to taki nowy sposób na wywołanie porodu :-D Dziś będę gadać z ginem jak będzie wszystko ok, to po to żeby dostać roczny macierzyński musze we wrześniu wrócić na kilka dni do pracki co mi spędza sen z powiek, ale co taki kraj chory mamy...

Do góry