reklama
Bachucha
Fanka BB :)
U mnie dokładnie tak samo. Dziś powinnam mieć wynik :-)ja miałam w lab tylko z pochwy. Miła pani miała patyczek z wacikiem i lekko przejechała mi okolice pochwy i to wszystko. Prawie nie czułam :-)
Czy ktoś jeszcze cierpi na zaparcia? Bo ja mam już od jakiegoś czasu... :-(
-Lorelain-
Annie - lekarz ma patyczek zakończony wacikiem, taki duży patyczek do uszu ... wkłada i robi gili gili
Zaraz się zbieram do gina. Pierwszy raz w Wawie Nie wiem kto to, czy dobry, czy miły Denerwuje się strasznie....buuuuuu Moja Pani dr w Krakowie jest cudowna i delikatna i ufam jej bezgranicznie...ale na tym etapie ciąży podróż do Krakowa byłaby nieodpowiedzialna.
Trzymajcie za mnie kciuki bo ja panikara jestem Facet ma mnie zbadać, pobrać wymazy no i dać zwolnienie (tego też się obawiam, mam nadzieję, że da bez problemu...). ech... Taki niepotrzebny stres
U mnie na zaparcia świetnie działa ostre jedzenie
Trzymajcie za mnie kciuki bo ja panikara jestem Facet ma mnie zbadać, pobrać wymazy no i dać zwolnienie (tego też się obawiam, mam nadzieję, że da bez problemu...). ech... Taki niepotrzebny stres
U mnie na zaparcia świetnie działa ostre jedzenie
-Lorelain-
będzie dobrze
guziczeek26
Annie powodzonka i bez stresu, dobrze będzie. a na tym etapie ciąży to bez problemu powinien dać L4...
U mnie dziś też wizyta także plisss dziewczyny trzymacjie kciuki.... No i sytuacja zupełnie odwrotna, bo ja potrzebuje od mojego gina zaświadczenie, że nadaje się do pracy! Mam nadzieje, że nie zrobi problemu...
U mnie dziś też wizyta także plisss dziewczyny trzymacjie kciuki.... No i sytuacja zupełnie odwrotna, bo ja potrzebuje od mojego gina zaświadczenie, że nadaje się do pracy! Mam nadzieje, że nie zrobi problemu...
reklama
guziczeek26
monia to taki nowy sposób na wywołanie porodu Dziś będę gadać z ginem jak będzie wszystko ok, to po to żeby dostać roczny macierzyński musze we wrześniu wrócić na kilka dni do pracki co mi spędza sen z powiek, ale co taki kraj chory mamy...