reklama
K
_karolina
Gość
Judyś-Piękny super że wsio ok No to kochana Ty jak na szpilkach teraz
Kademi- trzymam kciuki, melduj nam jutro szybciutko :*
Kademi- trzymam kciuki, melduj nam jutro szybciutko :*
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Judyś super wieści.
Kademi &&&&&&&&&
Kademi &&&&&&&&&
Wróciłam od lekarza i tak:
U mnie wszystko ok, wyprosiłam lekarza i zrobił mi usg a nawet męża zawołał co by popatrzył ( na NFZ to się rzadko zdarza). Mała oficjanie i ostatecznie potwierdzona ale za to dziś twarz nam schowała za rączkami i tyle było z oglądania twarzyczki rączki zacisnęła w piąstki i tyle nam pokazała niestety żadnego zdjęcia nie mam żeby się pochwalić.
Dzis gin pobrał mi wymaz na GBS i od razu zawiozłam do laboratorium, za jakąś godzinkę moja mama podejdzie odebrać wyniki jak zwykle w moczu mam jakieś przeziębienie ale kazał się nie przejmować a położna przywitała mnie słowami " jeszcze tak z dwa tygodnie i możesz spokojnie rodzić". TO JUŻ??
Mała wg usg waży ok 2600 g :-):-)
U mnie wszystko ok, wyprosiłam lekarza i zrobił mi usg a nawet męża zawołał co by popatrzył ( na NFZ to się rzadko zdarza). Mała oficjanie i ostatecznie potwierdzona ale za to dziś twarz nam schowała za rączkami i tyle było z oglądania twarzyczki rączki zacisnęła w piąstki i tyle nam pokazała niestety żadnego zdjęcia nie mam żeby się pochwalić.
Dzis gin pobrał mi wymaz na GBS i od razu zawiozłam do laboratorium, za jakąś godzinkę moja mama podejdzie odebrać wyniki jak zwykle w moczu mam jakieś przeziębienie ale kazał się nie przejmować a położna przywitała mnie słowami " jeszcze tak z dwa tygodnie i możesz spokojnie rodzić". TO JUŻ??
Mała wg usg waży ok 2600 g :-):-)
nadia zrozumialas ok kiedy wyniki ??? bo z tego co kojarze oni musza ta bakterie jakos tam wyhodowac czy cos nie znam sie na tym... ale mi babka powiedziala zeby bylo miarodajne to trzeba 48h
Leluś sliczny naprawde
Kademi kciukaski
Leluś sliczny naprawde
Kademi kciukaski
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Nadia świetne wieści!