reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Kademi- trzymam kciuki za jutro:) no podłozył sobie rączkę, ja też tak lubie leżeć :p Wygląda jak miniaturka tatusia, więc przynajmniej jakieś nawyki ma po mnie:p

reklama
Wróciłam od lekarza i tak:
U mnie wszystko ok, wyprosiłam lekarza i zrobił mi usg a nawet męża zawołał co by popatrzył ( na NFZ to się rzadko zdarza). Mała oficjanie i ostatecznie potwierdzona ale za to dziś twarz nam schowała za rączkami i tyle było z oglądania twarzyczki ;) rączki zacisnęła w piąstki i tyle nam pokazała ;) niestety żadnego zdjęcia nie mam żeby się pochwalić.
Dzis gin pobrał mi wymaz na GBS i od razu zawiozłam do laboratorium, za jakąś godzinkę moja mama podejdzie odebrać wyniki ;) jak zwykle w moczu mam jakieś przeziębienie ale kazał się nie przejmować a położna przywitała mnie słowami " jeszcze tak z dwa tygodnie i możesz spokojnie rodzić". :szok::szok: TO JUŻ??

Mała wg usg waży ok 2600 g :-):-)

nadia zrozumialas ok kiedy wyniki ??? bo z tego co kojarze oni musza ta bakterie jakos tam wyhodowac czy cos nie znam sie na tym...:zawstydzona/y: ale mi babka powiedziala zeby bylo miarodajne to trzeba 48h :confused:

Leluś sliczny naprawde :tak:
Kademi kciukaski

przy oddawaniu Pani powiedziała że za 30 minut będzie , ale nie miałam czasu czekać, wiec mama w wolnej chwili podejdzie. Nie słyszałam nic o hodowaniu bakterii.

Nadia nie znam sie ale jak luknelam na neta to wlasnie pisza ze w laboratorium musza wyhodowac te bakterie...:tak: i trwa to roznie bo nawet tydzien

reklama
Do góry