reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
love

Ale malutki minki strzela:-D Świetne zdjęcie, dobrze że wszystko w porządku :-)

sis

Również gratuluję udanej wizyty :-)

U mnie wizyta 19.06 już nie umiem się doczekać :-p No i mam nadzieje, że z tym żelazem się uspokoiło :-(

ja mam wizytę u gina 27.06. w czwartek. później na ok. 16.07 będę miała ostatnie usg połówkowe (31tc) i pewnie kolejną wizytę u gina tego samego dnia.

bonusowa zalezy od szpitala ile trzymaja po cc u mnie 4 doby... wyszlam w 6 dobie bo maly mial zoltaczke a ja dostawalam antybiotyk na jakas infekcje dziec odrazu przy mnie polozna na dzwonek ona przewijala i do karmienia dawala... Rana ciagnie itp ale idzie zyc naprawde... cc o 8 rano jednego dnia a pionizacja na drugi dzien o 7 rano bo dostalam za duzo znieczulenia i nogi byly caly czas bezwladne.

love specjalnie rzucilam sie na ksiazeczke Gracjana ile mial w 28 tc 1550 wiec 6 kg Ci nie grozi Gracjan dociagnal do 4260 a przenosilam do 41tc:sorry: w 35tc mial 3300

Love fajowy synuś i faktycznie spory, ale u Ciebie już w sumie 29tc to chyba nie tak sporo ponad normę.
W ogóle to myślałam że Ty będziesz miała Olka a nie Oliwiera, bo jakoś tak przez określenie Olinek skojarzyłam.

Sis również gratuluję! Super że wszystko ok.

Ja mam wizytę dopiero za 3 tyg...czyli 4 tyg od ostatniej...łooo ciężko pewnie będzie wytrzymać bo do tej pory Malutką co 2 tyg widywałam.

Ja juz po wizycie
Pisze tak na szybko bo z pracy. Na szczescie wszystko jest w porzadku. Dziekuje za kciuki;-). Maluszek zdrowy i bardzo ruchliwy, nie chcial dac sie sfotografowac i caly czas zaslanial sie raczkami. Wazy 1287 g i ustawiony jest juz glowka w dol. Oby mu sie nie odmienilo;-).
Wklejam jedyne zdjecie jakie dalo sie zrobic.

Załączniki

• 20130613_152237.jpg
    20130613_152237.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 53
To i ja się dopisuje do poniedziałkowych wizyt, z USG, jutro jade robic badania... Laski czy do morfologii trzeba byc naczczo? bo ja się zawsze katuje a ostatnio ktoś mi mówił że nie trzeba i nie wiem ile w tym prawdy...

Gratuluje udanych wizyt...Cieszę się że wszystko oki...

LOVE tak lukam w kalendarz ciązy i mam że w 29tyg dziecko mierzy ok 37cm i waży ok 1300 :p

GOSHEEK napewno się odwróci, jeszcze ma czas...

No ja jestem ciekawe czy moje maleństwo zostało jak powinno czy czasem nie wywinęło fikołka ;-) no i czy w końcu zwiększy się nam prawdopodobieństwo dziewczynki

reklama
Do góry