reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Galaxia - 700 kg - duży chłopak :):):):):):)nie mogę- taka mała rzecz a cieszy:)
I zeby nie było, że złosliwie - po prostu szczerze się roześmiałam i nie mogłam się powstrzymać:)

hehe przejęzyczenie :-p
nie przejmuj sie też mam poczucie humoru i jakbym gdzieś przeczytała to też bym się rozesmiała:-D

nadia gratuluje wizyty :-)

reklama
nadiaa

Gratuluję udanej wizyty tylko szkoda, że bez USG, to 19.06 będzie widzę nas więcej :-)
A to miałaś jakąś infekcję ?? U mnie pojawiają się raz za kiedy upławy ale gin badał jakimiś papierkami sprawdzał ph wszystko wychodzi na to że w porządku, koloru nie zmieniają zapachu też nie nic mnie nie swędzi lekarz stwierdził, że taki mój urok że niektóre kobiety w ciąży tak mają zwłaszcza że u mnie tak raz się pojawią raz ich nie ma :-p

Super wieści dziewczyny, gratulacje:) Duże dzieciaczki!

Moja wizyta dopiero w sobotę, ale bez usg, badanko pewnie będzie i skierowania:/

kademi

tak miałam infekcję praktycznie od początku ciąży, zaczęło się od przeziębionego pęcherza a skończyło na upławach i to kolorowych. Najpierw faszerował mnie dowcipnymi po 3 - 4 tabletki az w końcu poprosiłam o coś innego i dostałam Macmiror ( 14 sztuk) i pomogło. OBY ;);)

nadia a wiesz ze to lubi wracac..uwazaj
mi przepisal wczoraj 2 tabletki clotrimazolum 500 i jak bede cos widziec to mam wziac;-)u mnie tez jakis czas cisza i znow...nic nie poradzimy na to..ja prasuje majtochy piore recznie podcieram sie recznikiem papierowym i tak dupa.....

reklama
nadiaa

To trzymam kciuki żebyś już miała spokój

marzenka
Czasami w ciąży niestety tak bywa, że szybko przyplątują się infekcje :-(

A nie dostałyście jakiegoś probiotyku ?? Mi lekarz jak panikowałam z tymi upławami powiedział, że w razie czego mogę brać provag PROVAG - Zdrowie intymne w ciąży,

Do góry