reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

reklama
Podobno te mikro i mini szybko przybierają na wadze:) Mi się sprawdza, Tobie też, Gabryś Mysio też duży chłopczyk:) TYlko Amelinka drobniutka, ale to dziewczynka, więc nie przeszkadza i tak śliczna:)

Ale byczki te wasze chłopaczki mój wnusio też ponad 8 waży ,a ma 5 miesięcy .Dziękuję Bogu ,że Amelianka taka drobniejsza bo chyba bym na ortopedię trafiła przy noszeniu takich ciężarów.Dziś się przkonałam.Ale wy młode ,sprawne bez bóli w korzonkach to noście te wasze skarby:-):tak::-D

ale rosna te nasze dzieciaczki dopiero takie kruszynki były a teraz juz 9kg bobasy :-D my dzis mamy szczepienie wiec zobaczymy ile Ola wazy :)

my wczoraj mieliśmy szczepienie-żółtaczka, moja Leosia dzielna jak zawsze a waga 7240??? ale martwi mnie jedno bo miesiąc temu na ważyła 7140...więc nie wiem czy to możliwe, 100g w miesiąc a nawet półtora...to chyba jednak za mało, fakt rusza sie baaaardzo dużo, bo pełza już po całym domu, ale???? jak zapytamal nasza dr to powiedziala ze moze tak byc bo maja nową wage, wiec nie ma co porownywać, miesiac temu wazylismy sie jeszcze na takiej z przesywanymi odważnikami (z czasów gierka) a wczoraj na elektronicznej wiec moze stad te różnece, stara waga raczej malo dokladna mi sie wydaje, a wczoraj zwazylam sie z mala na naszej domowej wadze nago przed kąpielą i tez mi wyszlo 7200 wiec chyba się zgadza

My juz po szczepieniu , mały troszke zapłakał ale tylko trwało to chwilke ;-) Kolejne szczepienie po 13 m ;-)

Waga: 8300 ( przybrał ok 700 g wiec juz widac ze stopuje z przyrostem )
wzrost: 69 cm
główka:44
kl.piersiowa.44

Ja dzisiaj tez po 2 miesiacach zabralam Olke na wazenie i ma 7.72, przytyla w ciagu 2 miesiecy niecaly kg, ale Pani mowila, ze jest dobrze, wiec sie nie martwie:))

reklama
i my po szczepieniu, Olka troche zapłakała ale dosłownie jak igła była wyłozona to przestała płakac.
wazy 7570 g
dł 69cm
obw główki 42,5
klata 40cm :D

Do góry