reklama
justynamika84
Fanka BB :)
Andav Julia urodziła się z wagą 3750 i 57 cm ze szpitala wychodziłyśmy to miała 3690 a na szczepieniu 17.10 miała 7370 i 69 więc teraz pewnie trochę więcej:-)
natalka1704
Dziewczyny tu sie sie nie ma czym przejmowac kazde dziecko jest inne ;-) zobaczycie jak zaczna raczkować i sie coraz wiecej poruszac to juz nie beda takie pulchniutkie ....juz teraz dzieci mniej przybieraja a dojdzie do tego wiecej ruchu to jeszcze bedziecie mówily wtedy " czy on/ona nie za chuda ?? "
Moja Malutka urodziła się z wagą 3750, tydzień po porodzie spadła do 3350 (miałyśmy mały problem z przybieraniem na początku). Teraz waży około 7 kg i ma około 65 cm - jest dość malutka, jak Amelka Azuli :-) Może taki urok Amelek ;-)
Martusia22267
Oliś ma nie więcej niż 8kg mierzy jakieś 68cm jak dla mnie to jest w sam raz nie za chudy nie za gruby
reklama
azula
No my po ostatnim szczepieniu w pierwszym roku mamy tylko raz jeszcze kontrolnie siusiu złapać i chodzić na ważenie i mierzenie co około 6 tygodni.Moja mała kruszynka waży 5750 ,a wzrostu ma 64 cm obwody głowy i tułowia 39cm.Więc nadal chyba najmniejsza z majówiątek.Nie wiem ile Oliwka aksmobulki teraz waży ona też drobinka:-).No cóż taka uroda stwierdziła pani doktor.Ogólnie była dziś najweselszym dzieciaczkiem w przychodni i najruchliwszym ,a było chyba z 10 dzieciaczków w podobnym wieku do szczepienia.