reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

OOOO 8 kg:shocked2:
moje dzieci własnie dosc wysokie , Bartek zawsze był wyższy od rówieśnikow , w przedszkole też jeden z najwiekszych , to po mężu i jego rodzinie ( wszyscy wysocy) tylko ja przy nich bede karzełek heheh(160cm):-D

reklama
Patina to tak jak ja 160cm wzrostu a maz 193cm roznica sporawa, ale co tam mnie to cieszy bo szpilki moge ubrac nawet 15cm :-p

Dokładnie :-)choć już nie pamietam kiedy ostatnio włozylam je:zawstydzona/y: ale teraz kupiłam sobie na chrzciny heheh więcbedzie okazja:-)

moja to hudzina przy waszych 2 tygodnie temu ważyła 5125 i miała 60 cm ale jakos wiecej nie chce jesc choc ją podtuczyć próbuję hi hi :-)

Mysio no to niezłą waga, Gabrys chyba sie malenki urodził co?
Moj wczoraj 7100, ubranka na 74 bo w 68 mu ciasno juz:baffled:dostał fajne spodenki i załozyłam 2 razy i dzis juz ciasno:sorry2:

reklama
Mi lekarz powiedział, że dziecka się nie mierzy i nie chciał zmierzyć mimo mojej prośby... za to waży 7kg klocek mój kochany :-) A sama w domu jak próbuję mu centymetr przykładać to mi jakoś koło 65-68cm wychodzi :confused:

Do góry