reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

reklama
Aksmobulka Jednak moja Ameljanka najmniejsza z majówiątek .Krótsza i waga 2 tygodnie temu równe 5300 było.Jak będziesz siusiu łapać pipcie wymyj najlepiej riwanolem przyklej woreczek i powodzenia:-).Morfologia to w porównaniu z siusiu pikuś:tak:.Na pewno wszystko jest OK ,a jak nawet by coś wyszło to szybko wyłapane szybko wyleczone.Ale według mnie Oliwia jest zdrowiutka i należy do kruszynek najsłodszych na świecie:-D:-D:-D

Aksmobulka i własne rączki też dokładnie bo potem by mogły wyjśc w moczu różne chocki -klocki nie mające nic wspólnego z moczem małej ,a niby by wyszło,że coś ma,a i wytrzeć do sucha najlepiej jałową gazą bo Ci ten woreczek sie nie przyklei.My jutro też łapiemy kontrolnie więc i Tobie i sobie życzę szybko siusiu złapać .Potem zaklej woreczek i wsadź do pojemnika

Dziewczynki macie po prostu cudowne małe calineczki :-):-)
Na pewno nasze Calineczki są zdrowiutkie o bardzo małych ale najcudowniejszych dla każdej mamusi rozmiarach.
Głowy do góry będzie dobrze !!!

reklama
Aksmobulka i jak udało się:-)?.No nasz pan i władca ojciec rodzący obudził o 6:30 :wściekła/y:.No mu kazałam (a pogoda taka ,że super mi się nad ranem spało) no i rozebrał dziewczynę wymył ,osuszył i:szok:Nie ma do cholery woreczków :no:.Siedzę z Amelianką pod pupcią pojemniczek trzymam M gorączkowo woreczka poszukuje .Amisia powiedziała Ee i siusiu było w pojemniczku.Mocz odniesiony .Chyba jutro będzie wynik mam nadzieję ,że wszystko OK:tak:

Do góry