reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

zaneta ja już wczesniej podawałam probiotyk juzmi poszło 2buteleczki biogai a teraz drugą dicofloru zacznę używać...a buteleczka ma 5ml (mało tego a drogie jak złoto)i wystarcza to na tydz ,,, nie wiem dokładnie bo nie liczę tego

reklama
.My po trudnym dniu Amelianka marudna po szczepieniu .Rozwija się prawidłowo waga prawidłowa i taka na nią czyli 4850 wzrost 58 cm:biggrin2:.Więc według wszelkich norm po 700 gramów na miesiąc .Nie leży na brzuchu bo nie cierpi lekarka by ją kłaść do pierwszego krzyku więc to trwało w gabinecie 20 sekund.Lekarka się poddała i stwierdziła,że niereformowalny egzemplarz:-D.Ale to nie ma znaczenia ładnie główkę trzyma ,a któregoś dnia sama zacznie się przekręcać.No ale w czwartek morfologia ponoć badanie kontrolne ,a mnie już ciarki przechodzą ona tak płacze:-(.No i o stówkę mam lżej w portfelu ale tylko jedno kłucie:tak:

My po szczepieniu,maly plakal tylko troszke:tak: Waga 6860g,dlugosc ok 63cm:tak:Po szczepieniu byl troche marudny,ale noc byla spokojna:tak:
Azula u nas 420zl mniej w portwelu:-:)baffled: My jeszcze musimy szczepic przeciw pneumokokom:no:

ale ceny są teraz za szczepienia, jestem szczęściara że u nas pakiet szczepień jest za darmo...
dorka fajnie waży Franuś duży chłopak:tak:
azula ale masz uparty egzemplarz:-D

my tez dzis po szcepieniu
mała wazy 6330 i miezy63cm:)) klucha jedna:))
i uwaga wcale ale to wcale nie płakała :)) moja dzielna babeczka:)) u nas mniej 125 zł z portfela hehehe

No właśnie czy Amelka wciąż jest najmniejsza:confused:?.Bo niby ma przybierać co miesiąc 700 gram do pół roku potem po 500 g do roku więc ona przybiera prawidłowo ale mogłaby ciut więcej .Chociaż i tak wszystkim się podoba ładnie się do ludzi uśmiecha.Jedno co jest pocieszające ,że dłużej się cieszymy ciuszkami:-D

reklama
Do góry