Martusia22267
Fanka BB :)
my też małego szczepimy. 20.06 mamy termin. Wybraliśmy szczepionkę 6w1 droga ale nie chcę żeby go tyle razy igłą atakowali...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas identycznie, nawet ta sama data szczepienia;-)my też małego szczepimy. 20.06 mamy termin. Wybraliśmy szczepionkę 6w1 droga ale nie chcę żeby go tyle razy igłą atakowali...
nie zmierzyli go:-( ale wielki jest, ubranka na 68 mu zakładam, a niektóre z disneya to ma nawet 3-6mcyduzy juz ten twoj maciuś a wiesz ile ma cm?
my po bilansie, waga 5830g, główka 40cm, klatka piersiowa 42, maly ma wysypke na twarzy, szyi i glówce - podejrzewaja skaze bialkowa, wiec ja mam diete bezmleczna przez 4m-ce a Maciek zalecone kąpiele w krochmalu. tym sposobem juz kompletnie nie mam pomyslu na jedzenie, bo mało co mi wolno:-(