reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

reklama
my po bilansie, waga 5830g, główka 40cm, klatka piersiowa 42, maly ma wysypke na twarzy, szyi i glówce - podejrzewaja skaze bialkowa, wiec ja mam diete bezmleczna przez 4m-ce a Maciek zalecone kąpiele w krochmalu. tym sposobem juz kompletnie nie mam pomyslu na jedzenie, bo mało co mi wolno:-(

my po bilansie, waga 5830g, główka 40cm, klatka piersiowa 42, maly ma wysypke na twarzy, szyi i glówce - podejrzewaja skaze bialkowa, wiec ja mam diete bezmleczna przez 4m-ce a Maciek zalecone kąpiele w krochmalu. tym sposobem juz kompletnie nie mam pomyslu na jedzenie, bo mało co mi wolno:-(

elvie, ja od soboty jestem na diecie bezmlecznej i dzis udalo mi sie znalezc taka stronke:
Mama na diecie bezmlecznej: obiad
wg dosyc duzo fajnych przepisow
postaram sie jakos niedlugo cos wiecej napisac o tej mojej diecie bo jak narazie czasu brak :(

Dziewczyny, a ja się cieszyłam, że mój urósł i może nosić już 56:) Bo wcześniej to tylko 50 nie wisiało na nim...

reklama
paulinka - spokojnie.. u nas na Kwietniówkach są dzieci, które się urodziły malutkie a teraz są jednymi z większych, moja lenka urodziła się 3700g a teraz chudzina z niej mimo tego, że je dwa dania dziennie i masę przekąsek.

Do góry