Agnes mojej koleżanki z pracy syn też ma problem z bioderkami, była na pierwszym usg w 6tyg. i dr jej powiedział, że są słabe ma pieluchować, ale ta olała sprawę, bo tak jak pisała Ewa, że lepiej dla niego będzie nie pieluchować, poszła teraz po 12 tyg. i wyszły jeszcze gorsze niż ostatnio, dostała zestaw ćwiczeń, ma już pieluchować ręcznikiem, kontrole ma znowu 22.11 jak nie będzie żadnej poprawy, to coś dalej będą kombinować. Młody waży 7900/64cm i jest z 1.08, pediatra kazała jej też trochę ograniczać z jedzeniem, bo to też może osłabiać
moja siostra pieluchowała siostrzenicę i wszystko jej się wyrównało, można nie pieluchować, ale czy masz pewność, że się sprawa nie pogorszy? może Ewa miała szczęście, albo u niej dr była przewrażliwiona i nie było takiej potrzeby.
moja siostra pieluchowała siostrzenicę i wszystko jej się wyrównało, można nie pieluchować, ale czy masz pewność, że się sprawa nie pogorszy? może Ewa miała szczęście, albo u niej dr była przewrażliwiona i nie było takiej potrzeby.