reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

Super wieści, a z dnia na dzień mały będzie coraz silniejszy :) i tak jak piszą dziewczyny - jesteś najlepszą matką na świecie! robisz wszystko, co możesz najlepszego dla synka, a czasem z mlekiem po prostu nie jest tak pięknie, jak byśmy chciały! ale przecież i tak odciągasz i synuś dostaje Twoje mleczko! Nawet matki, które same z siebie decydują się karmić sztucznie tylko i wyłącznie nie są jakieś wyrodne-to jest indywidualna kwestia i każda matka (kobieta) ma swoje powody, dla których robi tak czy inaczej :) i wszystko trzeba uszanować! No a Ty odciągasz mu swoje mleko, więc jesteś najlepszą mamusią! Tymbardziej, że przeszłaś traumę, a nie poddałaś się i nie załamałaś!!!!!!!!! I nigdy przenigdy nie wolno Ci myśleć o sobie, że nie jesteś dobrą matką, bo to bzdury! No, opieprz dostałaś hehe, a teraz głowa do góry i nadal 3mamy kciuki. Oczywiście czekamy na wszelki info :) buziaki:*

Ostatnia edycja:
reklama
Jakie cudne zdjęcie!! Wzruszyłam się bardzo. No i wiadomości są super!!! A powiedz mi, Patryk miał robione już jakieś szczegółowe badania tzn. usg przezciemieniowe czy Echo serduszka? Mam nadzieję że wszystko u niego w porządku i tylko musi nabrać więcej sił i wagi :-) Nadal mocno trzymam kciuki. No i czekamy na dalsze dobre informacje.

tak miał badań robionych bardzo dużo, nie potrafię wszystkich wymienić, ale np. USG głowy ma robione co 2 tygodnie, a ECHO serduszka miał robione też ponieważ był problem u Niego z zamknięciem się takiej żyłki... nie pamiętam dokładnie jak ta wada się nazywała. Wszystko na szczęście skończyło się dobrze bo żyłka się zamknęła, więc nie ma co wnikać jaka była tego nazwa ;) co ile Echo jest powtarzane to nie jestem w stanie Ci powiedzieć, wiem tylko ,że czeka Go w najbliższych dniach okulista, takie 1 kontrolne badanie.
buziaki dla Was :*

marcia331 powiedz mi czy Ty jesteś w stanie powiedzieć mi jakimi autobusami mogę dostać się pod Centrum Matki Polki np. z pod ronda Lotników? nie jeżdżę codziennie do Synka bo wysiadam tam autobusem z Bełchatowa i nie wiem jak dostać się do szpitala i jak potem wrócić... jeśli byłabyś w stanie mi jakoś pomóc będę wtedy mogła u Patryka być codziennie...

marcia331 powiedz mi czy Ty jesteś w stanie powiedzieć mi jakimi autobusami mogę dostać się pod Centrum Matki Polki np. z pod ronda Lotników? nie jeżdżę codziennie do Synka bo wysiadam tam autobusem z Bełchatowa i nie wiem jak dostać się do szpitala i jak potem wrócić... jeśli byłabyś w stanie mi jakoś pomóc będę wtedy mogła u Patryka być codziennie...

chodzi o centrum matki polki w łodzi??
Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
tu jest mapka z autobusami jakie dojeżdżają

Kachha super że neurologicznie wszystko jest w porządku, bo to najważniejsze. No a w serduszku to na pewno chodziło o przewód botala, który zamyka się po porodzie. Czyli same dobre wiadomości. Trzymam kciuki za konsultację okulistyczną, żeby także była taka dobra jak pozostałe.
Jeśli chodzi o dojazd do Matki Polki to bezpośrednio z Ronda Lotników nie ma żadnego połączenia. A którędy jedzie ten autobus z bełchatowa?? Kojarzysz jakimi ulicami? Zatrzymuje się gdzieś jeszcze czy tylko przy rondzie? Bo może mogłabyś w innym miejscu wysiadać żeby mieć lepszy dojazd. A jeśli tylko na rondzie to zostaje Ci przesiadka np. najpierw tramwajem 15 do samego końca, a potem autobus np. 71,93. Jak masz jakieś pytania to pisz na prv.

Kurcze właśnie skojarzyłam że moja koleżanka z pracy jest teraz w Matce Polce na stażu z neonatologii!!! Odezwij się do mnie na prv i napisz mi swoje nazwisko, to postaram się coś dowiedzieć od tej koleżanki. Zawsze to lepiej jak pogadam z nią fachowo :-)

reklama
Do góry