reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza i zdrowie maluszków

reklama
No pewnie, ja też staram się nie stresować dzisiejszymi rewelacjami. Najbardziej mnie dobijają jej zmiany skórne i ewentualne odstawienie nabiału.

Olga, moja w 3 tyg 1050 g ale moja to Gruba jest:tak: i na pewno taki przyrost nie jest normą.

irisson, ostatnio rzadziej je:-) Wczoraj o 20, 1,4. Potem w ciągu dnia co 2, 3 h ale przynajmniej nie opróżnia dwóch cyców na ras co się wcześniej zdarzało:-) A ja coby nie narzekać czasami kocham to karmienie piersią tą bliskość, bezproblemowość nic nie muszę myć, sterylizować, odmierzać, dzień na butli był dla nas katorgą.
A dziś cały dzień, śpi, zjada znów śpi i teraz mnie to martwi...zawsze coś:-D

gorgusia, moja czasem ssie i 40minut a jak sie ja odlozy to po 10minutach chce jeszcze... w nocy ze dwa razy przespi po dwie godziny a tak co godzine....no i nie pękła:p ale pyza z niej sie niezła robi....

dziewczyny, nie wiem czemu, moze po prostu w złych momentach kłade małą na brzuszku...ale ona zawsze lubila sie troche tak pokręcic w tej pozycji, popodnosic głowke...a teraz po tym wypadku naszym jakos bardzo tego nie lubi, od razu wlasciwie jest płacz jak ją odwracam na brzusio... ogladali ja lekarze ze wszystkich stron ale uwazali ze wszystko ok, a ja nie wiem, i sie martwie, bo czemu tak jej sie odmienilo?...

Mamy zakatarzonych Maluszkow chodzicie przy katarze na spacery? Właśnie mamy spór rdzinny ja na tak, M na nie, no może raczej nie;-)
POza tym zastanawiam się czy to co Maciulka ma na twarzy to na pewno trądzik. Już było lepiej i prawie wogole nie bło krostek, a wczoraj zjadłam naleśniki z białym serem i znowu więcej. Zbieg okolicnzości czy jakaś alergia?:angry:

reklama
woooow, milionka :p niezle tyjecie :p

domi, ja wczoraj bylam u pediatry, mowila ze spacery jak najbardziej. wczoraj co prawda w pospiechu wracalysmy do domu od lekarza no ale wczoraj caly dzien lało... dzis juz pewnie bedziemy probowaly wyjsc, choc z tym krzykaczem to bedzie ciezko:p
teraz to przede wszystkim staram sie małą dużo w chuste wiązać w domu, bo pozycja pionowa pomaga na odetkanie noska

Do góry