tylko niestety skóra wykazuje, że będzie miał skłonności do alergii.
A co się dzieje ze skórą Fifiego?
Na nie odpadnięty pępuszek, wodny roztwór gencjany. Powinien odpaść w ciągu 2 dni.
A jak się to stosuje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko niestety skóra wykazuje, że będzie miał skłonności do alergii.
Na nie odpadnięty pępuszek, wodny roztwór gencjany. Powinien odpaść w ciągu 2 dni.
Jak to w dwie nóżki? Przecież to jeden zastrzyk jest… I jak po szczepieniu? Wszystko ok.? Mojemu Tymkowi na szczęście absolutnie nic nie było po szczepieniu. Troszeńkę tylko nóżka w miejscu wkłucia spuchła. Ale tyle co nic. A trochę pietra miałam po czytaniu już od dłuższego czasu relacji niektórych rodziców, co to się z dziećmi działo…”malinka1980” pisze:my niedawno wrocilismy ze szczepienia - zdecydowalismy sie na 5w1. Kacper dostal zastrzyki w obie nozki. troche plakal ale i tak byl dzielny
Jak to w dwie nóżki? Przecież to jeden zastrzyk jest… I jak po szczepieniu? Wszystko ok.? Mojemu Tymkowi na szczęście absolutnie nic nie było po szczepieniu. Troszeńkę tylko nóżka w miejscu wkłucia spuchła. Ale tyle co nic. A trochę pietra miałam po czytaniu już od dłuższego czasu relacji niektórych rodziców, co to się z dziećmi działo…
dzag - bo oddzielnie 5w1 i oddzielnie wzw B. na szczescie dobrze to znosi, goraczki nie dostal, tylko slady po nakluciach jakby troche spuchniete.