reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
Byłam dzisiaj w szpitalu, miałam mieć KTG. Ale gapa ze mnie, nie zadzwoniłam wcześniej do lekarza, żeby potwierdzić i okazało się, że dziś jednak nie ma go w szpitalu. Mam przyjechać jutro, ale kazał wczesniej zadzwonić i dowiedzieć się, o której godzinie. A w środę wizyta. Ciekawe, czy czekają mnie obie te przyjemności, bo coś podejrzanie zachowuje się mój organizm;-)

To tak jak ja... Termin mam na czwartek i wtedy mam się zgłosić do szpitala, bez dziecka mnie nie wypuszczą, zobaczymy tylko czy samo sie zacznie czy będą mnie trzymać nie wiadomo ile zanim wywołają...

Mala wazy 3400 :szok: moze jeszcze przybrac 150gr na tydzien.
przeplywy w normie, wody w normie, serduszko pieknie bije.
Z ciekawosci zapytalam o pepowine czy nie ma na naszyji.No i ma pepowine na szyji ech.
Pobrano mi posiew na paciorkowca - jutro musze zawiesc do laboratorium.

Mała lezy glowa w dol ciagle, glowke ma po prawej stronie i plecki i dupke tez. ALe ona w ciagu dnia sie przewala, bo nie raz mi tylek wystawia po lewej stronie. Ukrywala sie, odwracajac glowe w kierunku moich wnetrznosci. Ale mimo to mamy ladne foto 3D :]
Tluscioszek z niej nie powiem.:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry