reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
agbar ale czad:))))) śliczny:)

ainah no przyznaję że cos grudniowych meżczyz natura wyposażyła hehehe;PPPP bo widać baaardzo wyrażnie!!! mam identico zdjęcie mojej małej ale oczywiście jej nic nie odstaje hehe

Gratulacje dziewczyny!!!

Już też nie mogę doczekać się połówkowego. Wizyty mam koszmarnie rzadko, bo wszystko OK i zawsze muszę czekać na kolejne podglądanie ok 5tyg. Strasznie się to dłuży :-(

Ja też chodzę co 5 tygodni i myślę że to odpowiednio. Teraz mam wizytę 10 września i mam się stawić z wynikami glukozy. Aż mnie skręca na myśl o tym świństwie co trzeba wypić :baffled:i jeszcze czekaj na głodzie godzinę...

Dziewczyny superasne fotki!!! :)

To oczywiste, ze grudniowe dziewczeta będą najpiękniejsze a grudniowi mężczyżni obdarzeni przez los tym co najlepsze ;-)

My w przyszłym tyg. w weekend jedziemy wreszcie na usg 3/4D, tez juz nie mogę się doczekać. No i jak wszystko bedzie ok to to będzie pewnie moje ostatnie usg, nastepnym razem synka zobaczę pewno tuż po porodzie...

Fajne zdjęcia powstawiałyscie i cieszę sie ,ze wizyty udane. ;-)

Dzis miałam połówkowe. Wszystko elegancko , dziecko zdrowe jak byk. Zaraz posprawdzam wymiary co czego i wstawie. Waży 440 gram.
Tu zdjecie głowy i twarzy. Za późno powiedziałam ,ze chcę zdjęcie. Lekarz zapytal jakie to ma być zdjecie to powiedziałam ,ze chociaż głowy.:eek::sorry:

21t 5d USG poł

reklama
Fajne zdjęcia powstawiałyscie i cieszę sie ,ze wizyty udane. ;-)

Dzis miałam połówkowe. Wszystko elegancko , dziecko zdrowe jak byk. Zaraz posprawdzam wymiary co czego i wstawie. Waży 440 gram.
Tu zdjecie głowy i twarzy. Za późno powiedziałam ,ze chcę zdjęcie. Lekarz zapytal jakie to ma być zdjecie to powiedziałam ,ze chociaż głowy.:eek::sorry:

Zobacz załącznik 273224

śliczna fotka :)

Do góry