reklama
eh no właśnie nie wiem czy nie za wcześnie, generalnie czytałam, że połówkowe robi się od 18-22 tyg, więc dziś trwa 20-sty tydzień, natomiast obawiam się, że gin może właśnie powiedzieć że za wcześnie. Różni lekarze różnie do tego podchodzą. W zeszły piątek, dzwoniłam do innego lekarza, żeby zrobił mi na swoim dobrym sprzęcie połówkowe z przepływami (bo moja gin przepływów mi nie zrobi) i on powiedział, że wykonuje połówkowe od 22-27 tyg, więc się zdziwiłam. Chciał mnie zapisać na 25 sierpnia - byłabym wtedy w 23 tyg, ale to jest dwa dni przed moim ślubem i mam full rzeczy do pozałatwiania, także wyszło na to, że do niego idę w piątek 20 sierpnia, to będzie koniec 21 tyg.
Do mojej gin dziś i tak muszę iść bo mi przypada na dziś wizyta (ostatnio byłam 4 tyg temu), a poza tym chcę wyciągnąć L4 i już jutro nie iść do pracy ))
Dzięki dziewczyny za kciuki )))
Do mojej gin dziś i tak muszę iść bo mi przypada na dziś wizyta (ostatnio byłam 4 tyg temu), a poza tym chcę wyciągnąć L4 i już jutro nie iść do pracy ))
Dzięki dziewczyny za kciuki )))
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ja miala polowkowe robione w 19 tygodniu (18 t u kilka dni dokladnie )
ja tez dzisiaj mam wizyte i tez o kciukasy prosze tak na wszelki wypadek zeby ten szew tam ladnie trzymal i dzidzia si eladnie ruszali zeby infekcji zadnej nie bylo bede prosila o posiew albo o wymaz niech on juz zdecyduje ale napewno chce jakis wynik zrobic bo zwariuje a na papierze bede mialapewnosc cz jest czytso czy nie. oby byo. choc ten sluz jeszcze mis ie nie podoba no nic fachowe oko zagladnie to oceni
ainah &&&&& zacisniete
ja tez dzisiaj mam wizyte i tez o kciukasy prosze tak na wszelki wypadek zeby ten szew tam ladnie trzymal i dzidzia si eladnie ruszali zeby infekcji zadnej nie bylo bede prosila o posiew albo o wymaz niech on juz zdecyduje ale napewno chce jakis wynik zrobic bo zwariuje a na papierze bede mialapewnosc cz jest czytso czy nie. oby byo. choc ten sluz jeszcze mis ie nie podoba no nic fachowe oko zagladnie to oceni
ainah &&&&& zacisniete
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!!
Missiiss ja jestem święcie przekonana że szew pięknie trzyma!! Ale czekam na dobre wtorkowe nowiny
Missiiss ja jestem święcie przekonana że szew pięknie trzyma!! Ale czekam na dobre wtorkowe nowiny
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
wiolcia trzymam cie za sowo obys miala racje
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Oj kochana to sie teraz przekonasz że ja zawsze mam rację w tych sprawachwiolcia trzymam cie za sowo obys miala racje
agbar daj koniecznie znać!! A o której masz połówkowe??
UWIELBIAM jak zaczyna się okres USG połówkowych :-)
reklama
cristalrose
Fanka BB :)
Ale dzisiaj wizyt....:-)
Trzymam kciuki - na pewno będzie dobrze!
Trzymam kciuki - na pewno będzie dobrze!