reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

no więc kciukujemy!!!!!!!!!!!:))))))))))

a czy to nie za wsześnie na połówkowe? mój gin robi od skończonego 20 tyg.

reklama
eh no właśnie nie wiem czy nie za wcześnie, generalnie czytałam, że połówkowe robi się od 18-22 tyg, więc dziś trwa 20-sty tydzień, natomiast obawiam się, że gin może właśnie powiedzieć że za wcześnie. Różni lekarze różnie do tego podchodzą. W zeszły piątek, dzwoniłam do innego lekarza, żeby zrobił mi na swoim dobrym sprzęcie połówkowe z przepływami (bo moja gin przepływów mi nie zrobi) i on powiedział, że wykonuje połówkowe od 22-27 tyg, więc się zdziwiłam. Chciał mnie zapisać na 25 sierpnia - byłabym wtedy w 23 tyg, ale to jest dwa dni przed moim ślubem i mam full rzeczy do pozałatwiania, także wyszło na to, że do niego idę w piątek 20 sierpnia, to będzie koniec 21 tyg.
Do mojej gin dziś i tak muszę iść bo mi przypada na dziś wizyta (ostatnio byłam 4 tyg temu), a poza tym chcę wyciągnąć L4 i już jutro nie iść do pracy :)))

Dzięki dziewczyny za kciuki :))))

ja miala polowkowe robione w 19 tygodniu :) (18 t u kilka dni dokladnie ) :)

ja tez dzisiaj mam wizyte i tez o kciukasy prosze :) tak na wszelki wypadek zeby ten szew tam ladnie trzymal i dzidzia si eladnie ruszali zeby infekcji zadnej nie bylo bede prosila o posiew albo o wymaz niech on juz zdecyduje ale napewno chce jakis wynik zrobic bo zwariuje a na papierze bede mialapewnosc cz jest czytso czy nie. oby byo. choc ten sluz jeszcze mis ie nie podoba no nic fachowe oko zagladnie to oceni;)

ainah &&&&& zacisniete :)

reklama
Do góry