reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza co nowego slychac

A co to oznacza że łożysko jest na przedniej ścianie ?
To dobrze czy lepiej żeby było gdzie indziej ?

reklama
Mysza..spokojnie, to bez znaczenia, gorzej jeżeli miałoby cechy przodowania i było umiejscowionie przy ujściu szyjki,
a tak..taka Twoja uroda :)

Mysza ja też mam położenie łożyska na ścianie przedniej i nie do konca wiem co to oznacza.Ale jak sie pytałam gina czy to cos złego to powiedział ze nie i że wszystko jest wporzadku.
Co do tych ciągnięć po bokach to też mam i lekarz mówił ze po prostu wszystko sie przemieszcza i sie rozszerza i tak musi być, szczególnie tak mam jak własnie kicham.

Gratulacje mysza :) Ja to samo mam jak kilka razy kichlam to myslalam ze cos mi w brzuchu peklo ale od pewnego czasu zawsze przy kichnieciu trzymam sie za brzuch i jakos mi pomaga.

Dziękuję :*

Następną wizytę mam dopiero 24 czerwca... ale mam nadzieję że jakoś to zleci... :-)

ja mam 23 :) dzien taty...a poprzednia mialam w dzien mamy:) ... mam nadzieje ze bedzie prezent na dzien tatusia i dowiemy sie czy to dziewuszka czy chlopaczek:)

reklama
O kurcze...nie pomyślałam bo też się mogłam w Dzień Taty umówić... COś pokombinuję i przełożę. Zrobię W. niespodziankę

Do góry