reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Witam i ja :) Jutro na 9.00 mam byc w Poznaniu na oglądaniu nereczki u tego mojego Smyka.. Mam nadzieje ze jednak bedzie wszystko dobrze... Ale mnie stresior bierze... Gratuluje udanych wizyt ;-)

reklama
Dziewczyny gratuluję wizyt.
Zosiasamosia gratki małej Zosi ;-)

Ja też po wizycie. Lekarz powiedział, że rzeczywiście robi się rozwarcie, ale mam iść w czwartek rano do niego na usg to oceni czy zakładamy teraz pessar czy jeszcze obserwujemy.
A tak to ok, przytyłam w sumie 4,5 kg od początku ciąży, hemoglobina spadła więc dostałam żelazo i aspargin na skurcze łydek.

Także w czwartek zapadnie decyzja co do mojej szyjki

O nie blagam nie piszcie o takich rzeczach:( jak mozna przytyc tylko 4,5kg? Kurde ja to tyje jak
Jakis wieloryb normalnie:( ciekawe kiedy dostane opierdziel od lekarza, zeby powstrzymywac sie bardziej ;) chociaz dzisiaj widzialam reklame, ze mozna sobie wstawic balonik do zoladka :D dobry plan :p
Powodzenia z ta szyjka, oby wszystko bylo ok :)

O nie blagam nie piszcie o takich rzeczach:( jak mozna przytyc tylko 4,5kg? Kurde ja to tyje jak
Jakis wieloryb normalnie:( ciekawe kiedy dostane opierdziel od lekarza, zeby powstrzymywac sie bardziej ;) chociaz dzisiaj widzialam reklame, ze mozna sobie wstawic balonik do zoladka :D dobry plan :p
Powodzenia z ta szyjka, oby wszystko bylo ok :)

Mozna !:) moja waga do 6grudnia stała w miejscu,a nawet kilo schudłam. A teraz w przeciągu miesiąca od 6 grudnia mam 4kg na plusie :) czyli jako taki bilans od wagi startowej +3

pat&mom moja waga też prawie +3. Co prawda po świętach było wachnięcie w górę, ale po odstawieniu coca-coli wróciło do normy.

Waga rośnie indywidualnie. Ja w pierwszej ciąży przytyłam 13 kg, a 5kg i tak mi zostało, a moja koleżanka przytyła prawie 30 i szybko jej zeszło i ma taką figurę, że aż jej zazdroszczę.

brandyy Coś mi się zdaje że też się umówię, będę mieć pamiątkę przynajmniej :*

Ayran to trzymam kciuki mocno żeby robak pokazał co ma między nóżkami :*

madziulek musi być dobrze , nie ma innej opcji :*

Kurczaczek to malutko jak 4.5 :) super no to teraz jeszcze 2 dni nerwówki :) mam nadzieje że pozytywnie się rozwiąże :*

Magda jak masz apetyt to bardzo dobrze, gorzej mają te którym wszystko stoi w gardełku :/ Poza tym waga rośnie u każdego inaczej i nie trzeba się tym sugerować, ważne by bejbiki były zdrowiutkie :*

reklama
Ja mam 6kg na plusie i stanela mi waga w miejscu jak narazie.

Aha i po wizycie- bedzie chlopczyk Alexander :-)
Wszystkie wymiary w normie, waga 372g, ruszal sie, drapal, skakal, pokazac co ma miedzy nogami nie chcial :D ale sie udalo zobaczyc i jest siusiak :-) ale fajnie wiedziec :-)

Do góry