reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

madziulek20 - a takie buty:D u mnie Gin pokazal mi dowodowe foto ,ze to dziewzynka lacznie z przyblizeniem na lechtaczke;P wiec chyba nie powinno byc pomylki:p no ale roznie to bywa;P u mnie w rodzinie 15 lat temu tez miala byc dziewczynka a urodzil sie chlopiec ale wowczas byl gorszy sprzecior to tez trzeba miec na uwadze;P chetnie lukne co tam masz;) jak cos;) julciajulek@gmail.com

A i wrzucam foteczki :D

dziewczynka.jpg

a tu fotka szparki: P
dziewcze.jpg

Załączniki

• dziewczynka.jpg
    dziewczynka.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 120
  • dziewcze.jpg
    dziewcze.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 109
reklama
Stazi ale malutka niezadowolona, że ją podgladaja ;-) A na drugim zdjęciu to równie dobrze mogłabyś napisać, że to powierzchnia księżyca i tak nie mam pojęcia, gdzie patrzeć :-D

madziulek no to jeszcze raz gratki sisiora, a te podejrzenia lekarki mam nadzieje że złudne, ale należy to sprawdzić....czekamy na wieści i trzymam kciuki :)

Danusia ojjj tak :) tych chłopaków jak na wojnę :szok: jest w czym wybierać :-D

Jeszcze raz gratulacje piękne :)

Gratulacje dziewczynki udanych wizyt i poznania płci.
Ja miałam wizytę 2stycznia wszystko ok, choć dalej plamię jeszcze, ale na szczęście dzidzia zdrowa.
My naszej gwiazdeczce damy na imię Patrycja Jola:)
pewnie po tym wypadku, nie martw się, najważniejsze że wszystko jest ok :)

madziulek20 - a takie buty:D u mnie Gin pokazal mi dowodowe foto ,ze to dziewzynka lacznie z przyblizeniem na lechtaczke;P wiec chyba nie powinno byc pomylki:p no ale roznie to bywa;P u mnie w rodzinie 15 lat temu tez miala byc dziewczynka a urodzil sie chlopiec ale wowczas byl gorszy sprzecior to tez trzeba miec na uwadze;P chetnie lukne co tam masz;) jak cos;) julciajulek@gmail.com

A i wrzucam foteczki :D

Zobacz załącznik 602449

a tu fotka szparki: P
Zobacz załącznik 602450
jeszcze raz gratuluję :D śliczna dziewczynka :D

Nam lekarz dal 99 % pewnosci, ze bedzie dziewczynka. :-p Maja pieknie rozkladała nogi z kazdej strony i nic nie dyndało,:-D ale ten 1 % szans moze wskazywac, ze bedzie Tomuś. ;-) Co do drugich imion, to u nas było tak, że spodobało nam się imię Zosia, ale pokonało je imię Maja, ;-) i tak zostało, a przy okazjii babcia Slubnego ma tak na imię, więc jakaś tradycja została. :-D

Stazi jutro porobie zdjecia i Ci wysle, bo troche tego jest, dobrze ze nie wynioslam tego do sasiadki, bo tez ma corke, a ja nie mam gdzie tego chomikowac :)
Natuszka mnie tez podoba sie Tomuś ale moj nie chce o tym slyszec.. Wiec niech zostanie Staś :)
Jutro dzwonie do lekarki i dowiem sie na kiedy jedziemy na ta konsultacje...

Mam pytanko o witaminy i suplementy. Czy jest tu ktos kto nie zazywa NIC ??? Boje sie ze dziecko ma za malo jodu... Na niedoczynnosc biore cala ciaza euthyrox ale endo zalecil tez jod... Jednak w ciazy mialam tyle innych problemow, juz 3 razy w szpitalu itd.. Wyszlo tak ze nie bralam tego jodu :( teraz umieram ze strachu ze moglam zaszkodzic...

Nanncy Ja od początku biorę kwas foliowy, potem przez miesiąć magnez i wapno bo miałam skurcze. Obecnie dalej kwas i na tarczycę jod i letrox
Zaszkodzić hmmm...ciężko powiedzieć , a ile już powinnaś brać? Zacznij od dzisiaj i na kiedy masz wizytę u endo?

reklama
Do góry