reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Ja biorę Falvit mama, poleciła mi go koleżanka, a jej lekarz. Mój lekarz mi nic nie poleca -.- Właśnie sprawdziłam ze zawiera 150 ug jodu. Ale dlaczego akurat jod? Nie słyszałam że trzeba go przyjmować osobno. Biorę też magnez od czasu do czasu i wapń jak mi się przypomni. :)

Edit: Sorry, doczytałam że to na niedoczynność tarczycy. Ja chyba nawet nie miałam badanej -.- Moj lekarz jest do beznadziejny ;)

reklama
Czesc dziewczy. Bylam dzisiaj na polowkowym w luxmedzie. Nie wiem czy to kwestia lekarza, czy czego, ale to jest bez porownania z usg polowkowym, za ktore zaplacilam 250 zl przed swietami :/
No ale zobaczylam mojego maluszka znowu :) wazy juz 480 g :) ruszal sie slicznie :):)

szkola to skoro bierzesz kwas to połóż sobie też magnez koło tego w jakimś koszyczku i będziesz pamiętać :-)

Ayran nie trzeba osobno tylko niektóre mają podwyższone wyniki na tarczycę i muszą brać dodatkowo tak jak Ja :). A że nie biorę żadnych witamin oprócz kwasu to wypisała mi oddzielnie, pewnie jakbym miała w składzie w innych to by odpuściła
Kum? Kum? :-)

zosiasamosia
to cudownie :) Zosieńka :)))))

Magda to super :) fajnie jest zobaczyć maleństwo :)

Gratuluję dziewczynyyyy :-) czekam już z niecierpliwością aż zobaczę moje dzieciątko :tak:

Umówiłam się przed chwilą na 3d/4d, na 7 lutego :) to będzie koniec 27 tygodnia.
Tylko trochę się zdziwiłam, bo lekarz ma na stronie napisane, że wykonuje usg 3d i 4d, a położna przez telefon powiedziała, że tylko w 3d i nie wiem teraz... Nie mniej jednak koszt 250 zł z płytka i zdjęciami.

reklama
Ja mam wizytę jutro o 12:30 :D Jak znowu nie poznam płci to oszaleję ;D

I zaraz po wybieram się na wielkie zakupy -.- Póki co wchodzę do sklepu i nie wiem na co patrzeć ;) Ale od jutra mam nadzieję nastąpi przełom ;D

Do góry