reklama
karmelowa
Fanka BB :)
Następna wizyta 29.10
na prenatalne muszę się umówić prywatnie bo na nfz ze wzgledu na wiek mi nie przysługują darmowe a jesli nawet by przysługiwały to najbliżej w Bydgoszczy...normalnie szał macicy.
dostałam karte ciąży i dalsze l4. jestem wściekła na lekarza bo wziął wszystko ode mnie wyniki badań, zdjecia z usg zeby wypisac karte i zdjęć nie oddał... małpiszon wstrętny!
a mam jeszcze pytanie. czy któraś z was brała już od lekarza zaświadczenie do becikowego czy to później się bierze?
Nadzieja śliczne zdjątko
na prenatalne muszę się umówić prywatnie bo na nfz ze wzgledu na wiek mi nie przysługują darmowe a jesli nawet by przysługiwały to najbliżej w Bydgoszczy...normalnie szał macicy.
dostałam karte ciąży i dalsze l4. jestem wściekła na lekarza bo wziął wszystko ode mnie wyniki badań, zdjecia z usg zeby wypisac karte i zdjęć nie oddał... małpiszon wstrętny!
a mam jeszcze pytanie. czy któraś z was brała już od lekarza zaświadczenie do becikowego czy to później się bierze?
Nadzieja śliczne zdjątko
Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny.., ja tez jestem po wizycie ale tylko sie zmartwilam - Gin powiedzial ,ze odkleja mi sie kosmowka- mam brac dalej luteine ale ,ze to byl Lekarz na NFZ i to z kiepskim sprzeciorem jestem umowiona na piatek do innego poleconego przez kumpele prywatnie - podobno ma dobry sprzet i wiedze rowniez- wiec licze ,ze moze ten sie pomylil - eh nie wiem.. i cos mi sie za mala dzidzia wydaje..,;/ bo 2.10.2013 - mial niby 17.6 mm a 8.10.- niby 18 ,, -ale mierzylo to dwoch rznych lekarzy na roznych sprzetach wiec moze ktorys zle zmierzyl?/ hmm nie wiem mam nadzieje ,ze w piatek uslysze cos dobrego - Trzymajcie kciuki- poki co wypoczywam !
ale najlepsze ,ze ten lekarz co powiedzial ,ze mam odklejajaca kosmowke i mowi - ma Pani duzo odpoczywac, nei dzwigac , oszczedzac sie etc.., po czym ja sie pytam o l4 czy bede mogla potem dostac jak by bylo cos gorzej - a On ,ze ciaza to nie choroba i ,ze tylko jak bede krwawic!!!!! rece mi opadly i wolalam juz stamtad wyjsc niz sie denerwowac... mam nadzieje ,ze ten gin w Pitek powie mi cos lepszego niz ten.....
ale najlepsze ,ze ten lekarz co powiedzial ,ze mam odklejajaca kosmowke i mowi - ma Pani duzo odpoczywac, nei dzwigac , oszczedzac sie etc.., po czym ja sie pytam o l4 czy bede mogla potem dostac jak by bylo cos gorzej - a On ,ze ciaza to nie choroba i ,ze tylko jak bede krwawic!!!!! rece mi opadly i wolalam juz stamtad wyjsc niz sie denerwowac... mam nadzieje ,ze ten gin w Pitek powie mi cos lepszego niz ten.....
ewelinka2106
karmelowa- hm w poprzedniej ciązy zaświadczenie do becikowego wybrałam po porodzie jak składałam wniosek. Teraz pewnie tez tak zrobie bo wcześniej nie ma sensu.
stazi- kochana odpoczywaj! wszystko będzie dobrze! A miałaś jakieś bóle związane z tym odklejeniem?? Czy tak tylko lekarz stwierdził?. Kurcze nie ciekawie z tym L4 masz, przecież już powinnaś być na zwolnieniu
stazi- kochana odpoczywaj! wszystko będzie dobrze! A miałaś jakieś bóle związane z tym odklejeniem?? Czy tak tylko lekarz stwierdził?. Kurcze nie ciekawie z tym L4 masz, przecież już powinnaś być na zwolnieniu
zosiasamosia
Nadzieja super zdjęcie
Stazi nie martw się, może to rzeczywiście wina słabego sprzętu. A po zwolnienie najwyżej do innego lekarza pójdziesz jak będzie trzeba. "Ciąża to nie choroba" dobre sobie... Jako dorosły, wykształcony człowiek (pomijam, że lekarz) powinien darować sobie takie frazesy.
Stazi nie martw się, może to rzeczywiście wina słabego sprzętu. A po zwolnienie najwyżej do innego lekarza pójdziesz jak będzie trzeba. "Ciąża to nie choroba" dobre sobie... Jako dorosły, wykształcony człowiek (pomijam, że lekarz) powinien darować sobie takie frazesy.
Magda190487
No jak tak czytam te fora i niektore opinie o ginekologach, to takie teksty pojawiaja sie o dziwo dosc czesto. Przed chwila przeczytalam, ze pojscie szybko na zwolnienie to okradanie zusu. No po prostu to jest straszne. Idzie sie do lekarza za kazdym razem w stresie, a jeszcze mozna sie naskuchac przykre to. Ciekawe jak bedzie z moim lekarzem, co sobie wybralam, pewnie znajac moje szczescie bede szybko zmieniac
ja jeszcze nie chcilam isc na L4 chcialabym isc kolo listopada /grudnia- bo teraz nie bardzo moge wiec ogolem sie zapytlam tylko jak to by wygaldalo jakbym potrzebowala to L4- no i takie cos uslyszalam... teraz moge czesc rzeczy robic w domu i tak mi pasuje ale wlasnie potem juz tak nie bede mogla no i dlatego myslam o zwolnieniu a tu taki zonk!! masakra..
Kurczaczek_k
Karmelowa - śliczna fotka
Nadzieja - twój bąbelek również śliczny. Musisz odpoczywać i krwiak się zaraz wchłonie.
Stazi - Trzymam kciuki żeby w piątek się okazało, że ten lekarz się mylił. A co do tekstu dotyczącego zwolnienia - bez komentarza po prostu.
Nadzieja - twój bąbelek również śliczny. Musisz odpoczywać i krwiak się zaraz wchłonie.
Stazi - Trzymam kciuki żeby w piątek się okazało, że ten lekarz się mylił. A co do tekstu dotyczącego zwolnienia - bez komentarza po prostu.
Nadzieja super zdjęcie
Frazesy, frazesami. Ale przecież taka jest prawda...
reklama
Podziel się: