reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Perełka, to już nie kluska ani dinozaurek tylko śliczny dzidziolek:)))) cudny. kurczę, wystarczy tydzień, dwa różnicy i zupełnie inaczej to wygląda. mój bobas wygląda jak kijaneczka:p

reklama
No faktycznie, świetne zdjęcie :) dziewczyny, które już przez to kiedyś przechodziły powiedzcie mi, czy tylko mam wrażenie, czy ciąża trochę wygląda jak czekanie od jednego usg do drugiego? Ja to już się nie mogę doczekać kolejnego, żeby sprawdzić czy wszystko ok.

Perełka śliczny dzidziuś:)))

Szuszunia bardzo fajny artykuł :)) pewnie bede sama się teraz przyglądać na usg :D:D

Magda, no niestety ma to kazda z nas:)) do tej pory zyło się od weekendu do weekendu:) teraz od USG do USG:))

No to dobrze wiedzieć, bo już myślałam, że mam jakieś nienormalne podejście :) teoretycznie powinien to być piękny czas, ale jednak stresów po drodze jest niemało i trzeba być twardym :)

reklama
No masakra jakaś tyle musimy przejść..
Ja się bije krwawień, ze będę musiała leżeć w szpitalu a co wtedy z Mateuszem:no: M pracuje od rana do wieczora, może martwię się na zapas ale denerwuję się tym :-(

Do góry