reklama
Makao i co z tym można zrobić? Wcześniej nie było tego?
zosia trzeba na siebie uważać, dać sobie na spokój z seksem na razie, żeby nie było krwawienia. ginka powiedziała, że powinien pójść do góry ten trofoblast. jeśli nie pójdzie do góry to będzie łożysko przodujące a wtedy dopiero będę się poważnie martwić.
Nanncy - dziewczęcy nub może się podnieść i stać się chłopcem
Straciatella, co to jest ten nub ??? widać to na moim zdjęciu????? Ja to sie pewnie nastawiłam na chłopca bo bylam u wróżki w styczniu Nie dość, że skubana przepowiedziała mi dokładnie kiedy zajdę w ciążę, to jeszcze płeć podała ;P
Ostatnia edycja:
wichurka82
Fanka BB :)
Ja już mam wyniki krwi i moczu
Tylko na VRLD muszę czekać pojutrze dopiero będą
też się wkurzyłam, bo ja chodzę prywatnie do gina i tam nie ma laboratorium i potraktowali moje badania również prywatnie
wkurzyłam się, bo prawie 90zł wydałam, a na dodatek się nacierpiałam przy tym pobieraniu że hej...:-(
Jedynie co dobrego to to,że dostałam kartę stałego klienta i mam 5% zniżki na badania, i po zarejestrowaniu na stronce widzę wyniki :-)
Dziś już o 10 rano widziałam swoją morfologię,i wszystko oprócz VDRL i przeciwciał WZW
także fajna sprawa, bo nie trzeba czekać do tej 16 godziny na wynik tylko klik i już wiem wszystko dwie godzinki po pobraniu
Już jest lepiej niż ostatnio, bo ostatnio miałam podwyższone leukocyty we krwi, i za dużo leukocytów w moczu(maiłam 8wpw a norma do 5) ...
Lekarz mi kazał brać urosept przez 10 dni i już jest w porządku, bo dziś już na wyniku mam 1-3 wpw czyli w porządalku :-)
Hemoglobinka w normie(nawet jak na ciężarną to troszkę za dużo bo 14,4 )
Poprzednio lekarz zażartował sobie: "ile pani waży","44,5" "no... bogato..." Później spojrzał na moje wyniki"hemoglobina... uuu 15,3! ładnie... jak na Panią "
U mnie małż był na pierwszym usg mimo że było dopochwowo
aż sama byłam w szoku, bo tez wydawało mi się że można być tylko na usg przez brzuch.
ba, lekarz sam zapytał czy małżonek chce sobie poogladać i wyjrzał i zawołał z poczekalni
Patrzałam na dumnego tatę i prawie miał łzy w oczach jak patrzył na swe pierworodne
Pociesze Cie ze ja tez chodzę prywatnie do giną i muszę płacić za badania. Wczoraj doznałam szoku, robiłam morfologia, mocz, TSH, FT3, FT4, oraz trzy przeciwciała tarczycowe i zapłaciłam 270 zł. Szok
reklama
i już po wizycie
a więc taaaak :-)
kosmita ma dzisiaj 30,5 mm co odpowiada 9w6d czyli TP zgodny z OM
serducho biło kosmita machał też mini rączką
zdjęcie mam, ale nic nie widać, więc nic nie wkleję ;-)
ale ale jest szansa, że będę badać się na lepszym sprzęcie ;-) bo mam zrobić badania prenatalne (między 4 a 10 listopada) dostałam namiar na innego gina (pytanie prenatalne są brzuszne czy dowcipne?)
a więc taaaak :-)
kosmita ma dzisiaj 30,5 mm co odpowiada 9w6d czyli TP zgodny z OM
serducho biło kosmita machał też mini rączką
zdjęcie mam, ale nic nie widać, więc nic nie wkleję ;-)
ale ale jest szansa, że będę badać się na lepszym sprzęcie ;-) bo mam zrobić badania prenatalne (między 4 a 10 listopada) dostałam namiar na innego gina (pytanie prenatalne są brzuszne czy dowcipne?)
Podziel się: