reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Aeshtete, kurcze, ale super, że już znasz płeć !!! ja też bardzo bym chciała już wiedzieć ale boję się, że będzie za wcześnie. Ale znajomi męża mieli mówione do samego porodu, że na 100% dziewczynka. Kupili wszystko pod dziewczynkę, pokoik słodki zrobili... a tu się chłopak urodził ;P

Aesthete, ciesze się, że córeczka zdrowa jak ryba. Niech sobie dalej zdrowo rośnie.

Straciatella, a Ty jesteś wróżka od płci? :-)

Struss, ​a Ty badania prenatalne będziesz robić prywatnie, czy na NFZ?

reklama
aesthete gratulacje :D
tancerka, baletnica a może będzie pobijać rekordy w bieganiu :D
Moje małe na usg pierwszym chyba spało aż się przeraziłam czemu się nie rusza:szok:
a lekarz mi mówi że takie małe to śpi 20 godzin na dobę :D
później mi tą głowicą poruszał w środku to się obudziło i rączka pomachało i poszło spać dalej :-)
Kolejne usg w piątek już się nie mogę doczekać aż zobaczę serduszko i ile urosło od ostatniej wizyty :-)

Generalnie miałam zamiaru nie robić prenatalnych, u mnie w rodzinie nie było wad rozwojowych, u męża też nie, lekarz powiedział że wyraźnych wskazań nie ma bo jestem młoda i w ogóle...ale już wolę dać te 200zł i mieć 100% pewności że wszystko jest aby ok :)
a może i wcześniej przy okazji poznam płeć :-)
Bo teraz idę w piątek, więc będzie za wcześnie, a później do następnej wizyty to mnie skręci od środka :)

Do góry