reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Szwankuje mi coś forum... tekst się nakłada na siebie, a edycja nie działa. Madziulek - widać że nub jest równolegle do tułowia :-D więc dziewczynka. Ale on jeszcze może "powstać" i zrobi się chłopak..

reklama
hehe już mi się nawet na tej babię nie chciao języka strzępić, jeszcze faktycznie by mnie ponioslo - bo ja nerwus i raptus jestem - i bym jej z półobrotu wywaliła:) ja nie neguję w sumie medicover bo cała przychodnia jest ok, trafilam tylko na tego babsztyla przypadkiem, i tak się to wszystko rozegrało:)

Straciatella już nie mogę się doczekać kiedy to za dwa tyg "przepowiesz" płeć mojego bąbelka:))

ewwe- a gdzie chodzisz? madziulek - zerknij na foto :)

Załączniki

• 4353.JPG
    4353.JPG
    21,7 KB · Wyświetleń: 64
ewwe - wyobrażam sobie co przeżyłaś! I to jeszcze mając dwa aniołki! Dobrze chociaż, że dostałaś skierowanie na cito na inne usg!!!

Ładne zdjęcia, dziewuszki :-D

Szuszunia gratuluję córci :)

struss piękna dzidzia :)

ewwe no to faktycznie stresa miałaś! Najważniejsze, że wszystko jest dobrze i serduszko ładnie bije :)

madziulek śliczny mały człowieczek :)

Straciatella kurde szkoda, że nie mam jakiś aktualnych fotek z usg, bo byś mi płeć podpatrzyła :D

Lena - to takie troche gdybanie. Dla kogoś kto ma wprawe, to taki pikuś i 95 % pewnosci :-) jeszcze z 5 ciąż przede mną i będę specjalistką :cool:

szuszunia gratulacje prawdopodnie córeczki :)

ewwe doskonale Cię rozumiem ja podobnie ide z takim nastawieniem :(
Ale dobrze, że wszystko w porządku :)

madziulek gratulacje również udanej wizyty :)dzidziolek super :)

reklama
Do góry