reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Szwankuje mi coś forum... tekst się nakłada na siebie, a edycja nie działa. Madziulek - widać że nub jest równolegle do tułowia :-D więc dziewczynka. Ale on jeszcze może "powstać" i zrobi się chłopak..

reklama
hehe już mi się nawet na tej babię nie chciao języka strzępić, jeszcze faktycznie by mnie ponioslo - bo ja nerwus i raptus jestem - i bym jej z półobrotu wywaliła:) ja nie neguję w sumie medicover bo cała przychodnia jest ok, trafilam tylko na tego babsztyla przypadkiem, i tak się to wszystko rozegrało:)

Straciatella już nie mogę się doczekać kiedy to za dwa tyg "przepowiesz" płeć mojego bąbelka:))

ewwe- a gdzie chodzisz? madziulek - zerknij na foto :)

Załączniki

• 4353.JPG
    4353.JPG
    21,7 KB · Wyświetleń: 62
ewwe - wyobrażam sobie co przeżyłaś! I to jeszcze mając dwa aniołki! Dobrze chociaż, że dostałaś skierowanie na cito na inne usg!!!

Ładne zdjęcia, dziewuszki :-D

Szuszunia gratuluję córci :)

struss piękna dzidzia :)

ewwe no to faktycznie stresa miałaś! Najważniejsze, że wszystko jest dobrze i serduszko ładnie bije :)

madziulek śliczny mały człowieczek :)

Straciatella kurde szkoda, że nie mam jakiś aktualnych fotek z usg, bo byś mi płeć podpatrzyła :D

Lena - to takie troche gdybanie. Dla kogoś kto ma wprawe, to taki pikuś i 95 % pewnosci :-) jeszcze z 5 ciąż przede mną i będę specjalistką :cool:

szuszunia gratulacje prawdopodnie córeczki :)

ewwe doskonale Cię rozumiem ja podobnie ide z takim nastawieniem :(
Ale dobrze, że wszystko w porządku :)

madziulek gratulacje również udanej wizyty :)dzidziolek super :)

reklama
Do góry