reklama
ewwe
Fanka BB :)
Perełka a kiedy masz wizytę?? Na pewno jest dobrze, zobaczysz. Przypuszczam że już zadnej z Was się nie przydarzy takie badanie jak moje) no chyba że traficie na tą babę co ja
Straciatella ja do wawy jeżdżę, czasem na aleje jerozolimskie, czasem atrium na jana pawła a Ty?.
dzięki dziewczyny za dobre słowo
Straciatella ja do wawy jeżdżę, czasem na aleje jerozolimskie, czasem atrium na jana pawła a Ty?.
dzięki dziewczyny za dobre słowo
sagaa31
Załączniki
Ostatnia edycja:
martuska507
Dziewczyny śliczne dzidzie! Gratuluję!
Czas do mojej kolejnej wizyty dłuży się niemiłosiernie...
Matita powinna mieć dzisiaj prenatalne. Ktoś coś wie?
Czas do mojej kolejnej wizyty dłuży się niemiłosiernie...
Matita powinna mieć dzisiaj prenatalne. Ktoś coś wie?
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Straciatella znalazlam cos takiego i z tego wynika ze bede miala chlopca, nie dziewczynke... ale moge sie mylic, zobacze co mi lekarz za miesiac powie Moje Dziecie ma ten ,,kikutek" ku gorze, a nie na wprost, co oznacza chlopca ;-)
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
reklama
szkola13
Wszystkim wam gratuluje pozytywnego USG.
A wiecie ze jak sie ma za soba minimum dwa poronienia to genetyczne takie ful wypas jest za darmo. Wczoraj mi kolezanka powiedziala bo chciala sie zapisac a ginka do niej ze ma za darmo w prywatnym gabiniecie bo ona prowadzi jakis program.
A ja do czwartku do wizyty to chyba zwarjuje a jeszcze mam na 17:40.
A wiecie ze jak sie ma za soba minimum dwa poronienia to genetyczne takie ful wypas jest za darmo. Wczoraj mi kolezanka powiedziala bo chciala sie zapisac a ginka do niej ze ma za darmo w prywatnym gabiniecie bo ona prowadzi jakis program.
A ja do czwartku do wizyty to chyba zwarjuje a jeszcze mam na 17:40.
Podziel się: