reklama
ewelinka2106
Fanka BB :)
hehe Straciatella to nie trzeba gina Ty nas tutaj porozpoznajesz :-)
Jeszcze poczekam na inne potwierdzenia
Ja z chęci równowagi chciałabym dziewczynkę ale mam małe przekonanie ze to właśnie będzie chłopak :-) No zobaczymy. Mielismy skończyć na dwójce, jeśli nie będzie dziewczynki to za pare lat będzie jeszcze jedno
Przedewszytkim pozytywne nastawienie
Jeszcze poczekam na inne potwierdzenia
Ja z chęci równowagi chciałabym dziewczynkę ale mam małe przekonanie ze to właśnie będzie chłopak :-) No zobaczymy. Mielismy skończyć na dwójce, jeśli nie będzie dziewczynki to za pare lat będzie jeszcze jedno
Przedewszytkim pozytywne nastawienie
zosiasamosia
Ciocia Straciatella prawde Ci powie
Zdjecia są superowe! A te w 3d to już w ogóle mistrzostwo Zazdroszczę Wam dziewczyny, odliczam dni do wtorku...
Zdjecia są superowe! A te w 3d to już w ogóle mistrzostwo Zazdroszczę Wam dziewczyny, odliczam dni do wtorku...
Straciatella
Makao - zaraz Wam wrzucę, tylko zeskanuje :-) myślałam, że zapomniałyście
Ponieważ tez wczoraj miałam wizytę, więc cokolwiek moge napisać. Niestety nic optymistycznego. Dojdzie kolejny Aniołek na Majówkach. Moje Maleństwo przestało sie rozwijać i przestało mu bić serduszko. Dostałam skierowanie do szpitala i jeśli samo się nie zacznie poronienie to najpóźniej za 2 tygodnie mam się zgłosic. A tak, to jak zacznę krwawić.
Tak wiec niedługo sie z Wami pożegnam. Na razie dzidziusia nie bedzie.
Tak wiec niedługo sie z Wami pożegnam. Na razie dzidziusia nie bedzie.
Straciatella
ewelinka2106
Kiuik- strasznie mi przykro, nie wiem co powiedzieć. Trzymaj się kochana i jak tylko będziecie gotowi to się uda i wszystko będzie dobrze!!
reklama
Kiuik - bardzo, bardzo mi przykro (( brak słów po prostu zaraz przypomina mi się to, przez co przechodziłam rok temu (( trzymaj się... jakoś... Czas leczy rany - tylko tyle mogę powiedzieć Ci z perspektywy czasu ((
[*] dla Twojego Aniołka ((
Jeżeli mogę zapytać - kiedy miałaś ostatni raz USG?
[*] dla Twojego Aniołka ((
Jeżeli mogę zapytać - kiedy miałaś ostatni raz USG?
Podziel się: