reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

hihihi ja nie wiem czy to siła sugestii ale mnie to też wygląda na chłopca:pPP

straciatella a w ogóle gdzie Twoje zdjęcie z wizyty?

reklama
hehe Straciatella to nie trzeba gina Ty nas tutaj porozpoznajesz :-)

Jeszcze poczekam na inne potwierdzenia :D
Ja z chęci równowagi chciałabym dziewczynkę ale mam małe przekonanie ze to właśnie będzie chłopak :-) No zobaczymy. Mielismy skończyć na dwójce, jeśli nie będzie dziewczynki to za pare lat będzie jeszcze jedno :-D
Przedewszytkim pozytywne nastawienie :-p

Ciocia Straciatella prawde Ci powie :D
Zdjecia są superowe! A te w 3d to już w ogóle mistrzostwo :) Zazdroszczę Wam dziewczyny, odliczam dni do wtorku...

Ponieważ tez wczoraj miałam wizytę, więc cokolwiek moge napisać. Niestety nic optymistycznego. Dojdzie kolejny Aniołek na Majówkach. Moje Maleństwo przestało sie rozwijać i przestało mu bić serduszko. Dostałam skierowanie do szpitala i jeśli samo się nie zacznie poronienie to najpóźniej za 2 tygodnie mam się zgłosic. A tak, to jak zacznę krwawić.
Tak wiec niedługo sie z Wami pożegnam. Na razie dzidziusia nie bedzie.

Skaner nie działa, cykne fotke. Wybaczycie?
2013-10-16 09.44.47.jpg

Teraz doczytałam..

Kiuik- Mój Boże... bardzo mi przykro :-( To straszne.... nie wiem co powiedzieć...

Załączniki

• 2013-10-16 09.44.47.jpg
    2013-10-16 09.44.47.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 104
Ostatnia edycja:
reklama
Kiuik - bardzo, bardzo mi przykro :((( brak słów po prostu :( zaraz przypomina mi się to, przez co przechodziłam rok temu :((( trzymaj się... jakoś... Czas leczy rany - tylko tyle mogę powiedzieć Ci z perspektywy czasu :(((
[*] dla Twojego Aniołka :(((
Jeżeli mogę zapytać - kiedy miałaś ostatni raz USG?

Do góry