Rurka: bardzo nam przykro z mężem. Bardzo nam przykro, że musieliście przeżyć taką tragedię. Jak tylko przeczytałam Twój pierwszy post na ten temat to nie mogłam powstrzymać łez. Jesteśmy z Wami myślami i sercem! Ściskamy Was cieplutko!
reklama
Hej dziewczyny, wlasnie mialam pytac o glukoze, tzn czy 28tydzien to nie za pozno na test ale widze ze sporo z Was robila dopiero teraz.
U mnie jest podejrzenie ze cos nietak z cukrem i smigam na test. Jaka ta glukoze trzeba kupic? Ile gram? 75 czy 50?
I czy jesli wystepuja jedynie spadki cukru to ten test wykarze?
U mnie jest podejrzenie ze cos nietak z cukrem i smigam na test. Jaka ta glukoze trzeba kupic? Ile gram? 75 czy 50?
I czy jesli wystepuja jedynie spadki cukru to ten test wykarze?
Ewstra
Fanka BB :)
Rurka bardzo mi przykro nie wiadomo co napisac jednak dobrze ze wczesniej znalezli przyczyne z pewniscia bedziesz miala jeszcze dzieci. Życzę tego z całego serca
ptysia przepięknie pozuje panienka
ptysia przepięknie pozuje panienka
Jaranti
Rurka dużo siły :* :*
Po 3 tygodniach tylko 1kg na plusie ... Ufff... Ale od początku ciązy dokładnie 10 kg.
Moje łożysko poszło pięknie do góry, szyjka bez zmian - same pozytywy.
Powinnam mieć teraz podaną immunoglobuline anty D, ale się nie zdecydowałam bo koszt to 400 zł. I nie stać mnie. Czy któraś z Was ma także możliwość konfliktu serologicznego?
Zlecił mi teraz badania: morfologia, badanie moczu, odczyn Wasermanna, HBS i krzywa cukrowa.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie 21.02.
Po 3 tygodniach tylko 1kg na plusie ... Ufff... Ale od początku ciązy dokładnie 10 kg.
Moje łożysko poszło pięknie do góry, szyjka bez zmian - same pozytywy.
Powinnam mieć teraz podaną immunoglobuline anty D, ale się nie zdecydowałam bo koszt to 400 zł. I nie stać mnie. Czy któraś z Was ma także możliwość konfliktu serologicznego?
Zlecił mi teraz badania: morfologia, badanie moczu, odczyn Wasermanna, HBS i krzywa cukrowa.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie 21.02.
Ostatnia edycja:
nie wiem kochana, nie odebrałam jeszcze wyników bo byłam w pracy i nie zdążyłam jutro dam znać
No i jak wyniki?
Kasiek1983
No i jak wyniki?
Na czczo 70, po godzinie 106, po 2 godzinach 103... to raczej dobre wyniki
reklama
Na czczo 70, po godzinie 106, po 2 godzinach 103... to raczej dobre wyniki
Raczej bardzo dobre
Podziel się: