reklama
gwiazdeczka88
Fanka BB :)
Kpe trzymaj sie dzielnie :* bedzie dobrze!
Mallaika, no ja tez nie mialam podawane w jakiej ilosci zoladek jest wypelniony, jedynie ze jest. A pozniej ze nie jest a potem ze znowu jest .... Takze jak widac roznie to bywa, czasem dzidzia tak sie ulozy ze nie widac. Zycze Ci zeby wszystko bylo dobrze, ja ide na badanie dzisiaj i tez sie boje...
Dziewczyny, mam pytanie o toksoplazmoze. Te, ktorym wyniki na poczatku ciazy wyszly Igg i Igm ujemne - powtarzalyscie badanie???
Dziewczyny, mam pytanie o toksoplazmoze. Te, ktorym wyniki na poczatku ciazy wyszly Igg i Igm ujemne - powtarzalyscie badanie???
ja powtarzałam, razem z glukozą lekarka kazała powtórzyć, ale tylko IgM też wyszło ujemne :-)
mallaika- u mnie to samo- żołądek marnie wypełniony a wód w bród....Wróciłam od lekarza. Na USG nie udało się uwidocznić wypełnionego żołądka. Żołądek sam w sobie jest obecny, ale 3 tygodnie temu był wypełniony częściowo, a teraz nie był wypełniony wcale. Za to teraz wody płodowe w górnej granicy normy, a były w sam raz ostatnim razem.
Tak czy inaczej potrzebna jest dalsza diagnostyka, bo nie wiadomo czy nie świadczy to o zarośnięciu przełyku...
W poniedziałek mam wizytę w Instytucie Matki i Dziecka - tam mnie mają wziąć pod lupę.
Trzymajcie kciuki!
nanncy, kotka i co lekarze Wam na to mówią? też kierują na dalszą diagnostykę?
Ja jutro z samego rana stawiam się w szpitalu i niech sprawdzają tak długo, aż będę wiedziała co i jak, bo mam dość niepewności :/
a co do pozostałych badań (toxo, hcv itd) to ja toxo miałam robione dwa razy, hcv póki co raz. Wszystkie wyniki mam dobre. Teraz glukoza...
Ja jutro z samego rana stawiam się w szpitalu i niech sprawdzają tak długo, aż będę wiedziała co i jak, bo mam dość niepewności :/
a co do pozostałych badań (toxo, hcv itd) to ja toxo miałam robione dwa razy, hcv póki co raz. Wszystkie wyniki mam dobre. Teraz glukoza...
reklama
KPe007
Fanka BB :)
a ja dalej w szpitalu;-( wczoraj na obchodzie moj doktorek powiedzial,ze do wtorku na pewno poleze, bo musza mi antybiotyk porac do konca i wtedy powtorzyc wyniki,jak crp bedzie w porzadku to do domu,a jak dalej podwyzszone to dalej szpital..no i jestem juz po sterydach na plucka:-)
Podziel się: