reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
mi_lva u mnie też się płeć zmieniła po usg genetycznym. Mam troszkę różowych ciuszków, może następna będzie dziewczynka ;-) Gratuluję synusia, niech zdrowo rośnie :tak:

mi_lva gratki :-D na ostatniej wizycie moja dzidzia tez nie chciala pokazac co ma na poprzedniej na 80% dziewczynka potem usg u innego lekarza tam pokazala co ma miedzy nogami i wyglada na dziewczynke ciekawe czy teraz 28.01 u gina prowadzacego potwierdzi sie dziewuszka czy bedzie jak u Ciebie niespodzianka i facecik :sorry2:

Nika87, nie mam zbyt wiele czasu dzis ale musialam koniecznie do Ciebie napisac zebys sie nie martwila. Mialam to samo, jakies 2tyg temu. Spanikowana pojechalam na IP a tam badania nie wykazaly zadnego krwawienia czy plamienia i stwierdzili ze to wlasnie hemoroidy... Najadlam sie mnostwo strachu wiec doskonale Cie rozumiem ale moze moj post Cie uspokoi bo pytakas czy ktos sie z tym spotkal :) Przy zaparciach latwo o krwawienie z tamtych okolic. A ja to nawet nie mialam zaparc a hemoroidy sa. Do tego podraznienie papierem i ucisk macicy na jelita... Uszy do gory! Pisz jak tam u Ciebie

Ewe - Futura Modlniczka w Smyku. ;-)

Ewstra - Dobrze, że z maluszkiem w porządku. Za Twoje samopoczucie i zdrówko, trzymam kciuki. :*

Rurka - tak bardzo mi przykro.. Jesteśmy z Tobą.

reklama
Do góry