Nanncy, Kiuik, Szuszunia - gratulacje po wizytach
niech Wasze Dzidziuie tak ślicznie rosną jak do tej pory
Karmelowa - piękne zdjęcie Maluszka
iwonaimaja - nasze maleństwo podobnie jak Twoje będzie nadmorskim Dzieciem dokładniej Bułgarskim
a zdjęcie z USG śliczne
stazi24 - ja też mam się zgłosić na 2-3 tygodnie na powtórne USG (na razie nie było widać zarodka bo u mnie jeszcze za wcześnie chociaż USG miałam dopochwowe)
perełka, violinistka- super fotki
Joanna23 - jaki tłuszcz kochana ja to mam np. normalnie (tzn bez ciąży) taki brzuch duży jak w 4 miesiącu ciąży
brzusio masz ślicznie zaokrąglony
naftalanek - trzymam kciuki, będzie dobrze!
paulinka, KPe007- gratuluje podwójnego szczęścia i trzymam kciuki co by dobrze rosły Wasze Maluszki
ewelinka2106 - ja też jeszcze nie mam karty ciąży ani zleconych żadnych badań a to ze względu, że ciąża wciąż ma status zagrożonej i lekarka na razie chce poczekać.
martuska507 - super fotka, wiesz u mnie ciąża jest młodsza więc chyba ten termin na 20 maja nie aktualny pewnie się okaże, że będę rodzić jakoś w końcu, końcu maja po Tobie
aesthete, kaśkakasiunia mi beta po tygodniu wzrosła z 185 do 2890 a mam 45 dc więc chyba nie ma co się porównywać z innymi każda z Nas przechodzi to inaczej.
Ogólne uwagi
sporo z nas dowiaduje się na 1-szym USG, że nasze ciąże są młodsze, co wydaje mi się śmieszne bo przecież każda z Nas śledzi za swoim organizmem i przez te wszystkie lata ma wrażenie, że wie co i z czym a tu
psikusik nam robi natura i na nic nasze kalendarzyki obliczenia i obserwacje
Uf udało mi się nadrobić ten temat najgorzej będzie z głównym
Ja kolejną wizytę mam 27.09
póki co 3 razy na dzień progesteron i magnez no i L4
staram się być dobrej myśli i spokojna czego i Wam życzę!