reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Gratuluje wszystkim dziewczynom udanych wizyt a Tobie Kpe podwójnego szczęścia!!!!!!

ja miałam tu wczoraj swoją wizte opisać,ale u mnie nic specjalnego. na razie wszystko w porządku, mam do zrobienia mnóstwo badań jak każda ciężarna. Następna wizyta 15.10.

reklama
miałam wam jeszcze pisać lekarz rodzinny przepisal mi badania nie wszystkie ale te które on mogl wiec przynajmniej trochę taniej bedzie

Ja też po wizycie. Maleństwu pięknie bije serduszko i ma 8,9mm 7 tydz ciazy i termin na poczatek maja. Niestety kosmówka się odkleja i mam lezec duphaston zwiekszony do 3 tabletek i dodany cyclo3fort.
Boję się:(

Ja tez po wizycie 6 tydzień ciąży, maleństwo 3,5 mm, widać było bijące serduszko, nic się nie odkleja. :D
Tyłozgięcie macicy mam, jego objawami mogą być bóle krzyża, szczególnie przy długim staniu, poza tym poród może byc boleśniejszy, przez te bóle krzyżowe, ale damy radę. :) Nic maluszkowi nie grozi, kolejna wizyta na 10 października, póki co morfologia, mocz, cytomegalia i toksoplazmoza, nie wiem czemu tak mało, ale pewnie wie co robi. :)
Cieszę się niezmiernie, termin na 11.05, jak będzie dziewczynka to będzie Maja z maja. :)

Wasila- ja tez następną wizytę mam 15.10. tyle czekania:no:
Natuszka- ja tez mam tyłozgięcie. W pierwszej ciązy było ok teraz niestety bóle krzyża sie nasilają. Jeśli chodzi o poród to wcale nie był jakoś strasznie boleśniejszy. Nie miałam bóli krzyżowych ani brzusznych tylko na udach nawet nie wiedziałam ze takie są:szok: Ale teraz przynajmniej wiem ze to przez to tyłozgięcie.

Dziewczyny a moze na pierwszej strońie tego tematu lub w ostatnim temacie ktos stworzy tableke z datami wizyt i czy to usg czy zwykla wizyta. Co Wy na to?
jak cos moge ja sie tym zajac:)

reklama
Do góry