szatynka84
Zaciekawiona BB
Widzę, że mamy ten sam termin Hihi na imieniny Stanisława. Obchodziliśmy Ś.P. dziadka imieniny tego dnia, więc chyba się nie mylę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piękny synuś ważne że zdrowy mnie też intuicja zawiodłaJa po scenie fl:34.0mm hc:172.0m ac154.0 crb:20.0mm dokladnie 20 tyg 4 dzień dziecie w pierwszej sekundzie pokazało jajka czekamy więc na synka bardzo chcialam mieć parke intuicja zawiodła tym razem
Zobacz załącznik 601898
wow, ale duża moja to waży 557g w 21t6d a z pomiaru wychodzi 22t1d czyli jakby tydzień różnicy między naszymi córami ale moja ułożona pośladkowowitam,
ja po usg.
miało być tylko skierowanie na badania i recepta ale lekarz stwierdził ze musi mi zrobić to polowkowe na nfz i no trudno ... zgodziłam się ;-)
mała jest ulozona już głowkowo - ale wiadomo jeszcze to może się zmienić bo to dopiero 6 miesiąc....
wazy ok 640 g
z obliczen i pomiarow jest 23t4d - jak dobrze pamiętam
wszystko ok.
Dziewczyny a mam takie pytanie co to znaczy jak masz łożysko przednie ? to to samo co przodujace? ale nie mam za nisko tak mam opisane ?????