reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Ja tez Wam gratuluje Dziewczyny :D

Teraz mozecie trzymac kciuki za Mnie:D Dzis mam Polowkowe plus wizyta- szkoda tylko ,ze lacznie trzeba zostawic 350 zl... ceny z kosmosu

stazi trzymam kciuki za wizytę :) Faktycznie zapłacisz jak za zboże za wizytę, ale najważniejsze żeby wszystko było ok :) na pewno będzie, co ja mówię :)
wszystkim pozostałym gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzidzi :)

Ja wczoraj byłam na wizycie. Oczywiście weszłam do poczekalni, ja uchachana że szybko pójdzie, bo tylko dwie Panie były w kolejce(zawsze to co najmniej 1,5 godziny czekania bo tyle pacjentek, i jeszcze on ma samo usg więc mochery też przychodzą i siedzą godzinami)... a tu on wychodzi jakoś przed 17 że bardzo przeprasza, ale dostał wezwanie na oddział na cięcie do szpitala i wróci koło 18... no ciul... no to poczekam... wrócił, to siedziałam chyba z pół godziny, tak się rozgadał na temat zdrowia, jak samopoczucie po szpitalu, że urodził się przez to cięcie chłopok 3,800 jak teraz był,dumał nad wynikami i co tam się dowiedziałam u diabetologa kiedy idę następny raz itp...
Na szczęście stwierdził że ta "nadżerka" do lekarka mi o niej mówiła przy przyjęciu to nie nadżerka... uff... a czasem tak jest że w ciąży ta szyjka się rozpulchnia...
Zrobił maluszkowi echo ale tylko tym detektorem, chyba z 5 minut szukał, tak się wierciołek wiercił...
a tak poza tym to wyniki mam nawet ok, hemoglobina 12 więc graniczna, biorę sobie pregnę...
I przez ten szpital prawie 1kg schudłam ;|
A na następny raz idę 17 stycznia, bo akurat wtedy idę też do diabetologa na kontrolę, więc powiedział żeby przyjść wtedy żeby wiedział na świeżo co tam mi powiedziała :)

reklama
Gratuluje sisiorków i szapreczek :-) Faktycznie coś męsko nam się tutaj zrobiło :tak:

Super że dzieciarnia rośnie zdrowa i daje podglądać co ma między nogami.. a ja nadal czekam...

Do góry