szkola13
Fanka BB :)
I Ja Gratuluje Wam udanych wizyt oraz poznania płci
Ja czekam na 15.01 na wizytę
Ja czekam na 15.01 na wizytę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha ha ha wiem co czujesz dlatego umawiam sie zawsze rano udanej wizyty :-)Ja już odliczam godziny do 17.00 ! następna wizytę umawiam na rano, bo to Calodzienne czekanie to jakaś męczarnia
Piekna fotkaNo I udalo sie tez fotke wkleic po kilku probach!!! Ufff
Zobacz załącznik 602004
U mnie powiedzial lekarz w 15.5 tygodnia ze chlopak widzialam sisuiaczka i woreczek i nie odpadl do dzis a mialam pozniej jeszcze scana w 19 tyg i teraz w 21 i nadal ma siusiaczka wiec mysle ze sie nic nie zmieniGratulujeNo Julian, Julian tak na 98% ginka obstawia ;-) ja tam widziałam worek i siuraka ;-) na połówkowe mam jechać, więc mam nadzieję, że tylko się potwierdzi
Dziekisuper że wszystko ok i jaki śliczny synuś
ja też po wizycie jestem dzisiaj inna pani doktor robiła prenatalne, ale super babeczka przesympatyczna i bardzo dokładna mała oczywiście spała, słodycze jej nie pobudziły
wszystko w normie, jedynie wielka rośnie waży już 557 g
pani doktor powiedziała "ale ma fajny tłuściutki brzuszek" i nogi długie ponoć tak długie, że komputer to wziął za jakieś anomalie, bo wg niego nie mogą być nogi tak długie w stosunku do ciała
no ale najważniejsze że wszystko ok szparka jak była tak jest, czyli córa dalej córą pozostaje
a to nasza maleńka
Zobacz załącznik 601974Zobacz załącznik 601975Zobacz załącznik 601976
Ha ha ha rozsmieszyl mnie ten post gratuluje synkow synkow i synkow hahahaPysia, Diabliczka - Gratuluję siuraków ;-)
Anetkaaa - Gratuluję wizyty ;-)
MamusiaBlaneczki - Gratuluję synka ;-)
Ewstra - Gratuluję synka;-)
Szyszunia - Gratulacje usg ;-)
Ewelinka - Gratuluję synka ;-)
Gratki SyneczkaWitam ja po połówkowym.
Tak jak myślałam- Chłopak!
Wszystko z małym w pożądku.
Przepraszam że tak mało się udzielam ale coś mam z kompem a na tel nie lubię
Postaram się szybko was nadrobić i uzupełnić listę majowek.
Gratulacje :-)Ja po scenie fl:34.0mm hc:172.0m ac154.0 crb:20.0mm dokladnie 20 tyg 4 dzień dziecie w pierwszej sekundzie pokazało jajka czekamy więc na synka bardzo chcialam mieć parke intuicja zawiodła tym razem
Zobacz załącznik 601898
no z tego co widać, to niestety do swojego tatusiaDzieki
Super ze wszystko ok to najwazniejsze dla kazdej z nas aby dzieciatko bylo zdrowe i cale
Fajne zdjecia a zwlaszcza to w w 4d takie wyrazne do kogo podobna?
kurczę, któraś dziewczyna kiedyś wyjaśniała różnicę między przednim a przodującym łożyskiem, ale się w to nie zagłębiałam i nie pamiętam :/Dziewczyny a mam takie pytanie co to znaczy jak masz łożysko przednie ? to to samo co przodujace? ale nie mam za nisko tak mam opisane ?????
Dziewczyny a mam takie pytanie co to znaczy jak masz łożysko przednie ? to to samo co przodujace? ale nie mam za nisko tak mam opisane ?????
super! gratuluję syna i udanej wizyty!Witam!
Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Moja dzisiejsza wizyta także należy do udanych. Z dzieciątkiem wszystko dobrze. No i nie był wstydliwy tak jak córka i rozkaraczył się jak prawdziwy facet Tym razem na 99% synek.