To zdjecie twarzyczki od przodu - twarzoczaszka mam podobne
reklama
mi_lva
Fanka BB :)
ależ słodzisne to zdjęcie taki mały ufoludek (bez obrazy ;-)) mój też tak wyglądał heh śmieszne i kochane zarazem
gratulacje dziewczyny:-)
gratulacje dziewczyny:-)
Natuszka21
Gratulacje dzieciaczków pięknych. ;-)
Readerle - ja nie mam żadnej pamiątki po Mai, zdjęcia wychodzą fatalne. Także naprawdę masz się z czego cieszyć.:-)
Readerle - ja nie mam żadnej pamiątki po Mai, zdjęcia wychodzą fatalne. Także naprawdę masz się z czego cieszyć.:-)
brandyy
Zaangażowana w BB
Witam z rana kobietki ;-) i gratuluję wszystkich udanych wizyt i zazdroszczę podglądania bąbli.
Ja się w końcu zdecydowałam i przeniosłam na wizyty prywatne.
15.01 mam pierwszą wizytę, może jak się zmieszczę to będzie połówkowe.
Na nfz ostatnią mam 2.02, muszę iść, bo dostałam skierowanie na mocz i glukozę, a wyniki do poradni bezpośrednio idą, dopiero na wizycie je dostaję, a po co mam za to dodatkowo płacić.
Mam nadzieję, że teraz będę spokojniejsza i bardziej doinformowana ;-)
We wtorek mam zamiar zadzwonić i umówić się na 4d, tak koniec stycznia/początek lutego, 27-8 tydz.
Ja się w końcu zdecydowałam i przeniosłam na wizyty prywatne.
15.01 mam pierwszą wizytę, może jak się zmieszczę to będzie połówkowe.
Na nfz ostatnią mam 2.02, muszę iść, bo dostałam skierowanie na mocz i glukozę, a wyniki do poradni bezpośrednio idą, dopiero na wizycie je dostaję, a po co mam za to dodatkowo płacić.
Mam nadzieję, że teraz będę spokojniejsza i bardziej doinformowana ;-)
We wtorek mam zamiar zadzwonić i umówić się na 4d, tak koniec stycznia/początek lutego, 27-8 tydz.
diabliczka00
Mamusia Blaneczki cieszę się że wizyta się udała i jest wszystko dobrze...kamień z serducha nie? A zdjęcie synia śliczne
Ewstra Ja też chciałam dziewuszkę ale sisior wyszedł...mój też od razu dyndał dzwoneczkami nic się nie wstydzą Gratki
Szuszunia to duża pannica i dobrze że Ci zrobił usg Jesteś spokojniejsza i widziałaś maleństwo
ewelinka gratki kolejnego sisiora chłopaki górą
stazi Moja ulubiona pozycja to też na brzuchu, był taki czas że bardzo mi uciskało i nie mogłam tak już spać bo bardzo bolało i nauczyłam spać się na boku kochana. Zasypiając leże na plecach ale wtedy mój mały rozrabiaka strasznie kopie więc się przekręcam...Ja co chwilę zmieniam pozycję, powoli , powoli nauczysz się . Wejdzie Ci w krew samo :*
aesthete jeszcze raz gratki :* śliczne zdjęcia mmmm
Aśku )))) ale super to witamy w królestwie sisiorków
Danusia a co będzie ktoś ją podglądał gratki dziewuszki
szatynka bo te sisiory to takie bezwstydniki gratulacje
ivon dokładnie, Ja też jak mówię znajomym że chłopak to mówią że w tym roku większość sisiorków :-) będą przynajmniej kontynuować pokolenie
pat super gratulacje dobrej wizyty a z tą glukozą to zazdroszczę że tak Ci podpowiedziała. Mnie też czeka w nast tyg taka wizyta ale mają mi same rozpuścić :/ i tak właśnie słyszałam o tej cytrynie
readerle dobrze że jest wszystko ok a płeć jeszcze zobaczysz spokojnie a zdjęcie cudo
Jaranti współczuje :-( Mnie czeka w najbliższym czasie wizyta :/ aż się boje...
Natuszka oooo witaj w klubie, myślałam że jestem tutaj sama bez normalnych zdjęć...:-(ale już niedługo będziemy mieli na co dzień
brandy super że się zdecydowałaś jeszcze nie będzie tak źle...a nie było nic wcześniej?
Ewstra Ja też chciałam dziewuszkę ale sisior wyszedł...mój też od razu dyndał dzwoneczkami nic się nie wstydzą Gratki
Szuszunia to duża pannica i dobrze że Ci zrobił usg Jesteś spokojniejsza i widziałaś maleństwo
ewelinka gratki kolejnego sisiora chłopaki górą
stazi Moja ulubiona pozycja to też na brzuchu, był taki czas że bardzo mi uciskało i nie mogłam tak już spać bo bardzo bolało i nauczyłam spać się na boku kochana. Zasypiając leże na plecach ale wtedy mój mały rozrabiaka strasznie kopie więc się przekręcam...Ja co chwilę zmieniam pozycję, powoli , powoli nauczysz się . Wejdzie Ci w krew samo :*
aesthete jeszcze raz gratki :* śliczne zdjęcia mmmm
Aśku )))) ale super to witamy w królestwie sisiorków
Danusia a co będzie ktoś ją podglądał gratki dziewuszki
szatynka bo te sisiory to takie bezwstydniki gratulacje
ivon dokładnie, Ja też jak mówię znajomym że chłopak to mówią że w tym roku większość sisiorków :-) będą przynajmniej kontynuować pokolenie
pat super gratulacje dobrej wizyty a z tą glukozą to zazdroszczę że tak Ci podpowiedziała. Mnie też czeka w nast tyg taka wizyta ale mają mi same rozpuścić :/ i tak właśnie słyszałam o tej cytrynie
readerle dobrze że jest wszystko ok a płeć jeszcze zobaczysz spokojnie a zdjęcie cudo
Natuszka oooo witaj w klubie, myślałam że jestem tutaj sama bez normalnych zdjęć...:-(ale już niedługo będziemy mieli na co dzień
brandy super że się zdecydowałaś jeszcze nie będzie tak źle...a nie było nic wcześniej?
[h=5]Hej :0 Dziewczyny - mialam sie odezwac po wizycie - jednak wczoraj wrocilam juz bardzo pozno do domu i nie mialam juz mozliwosci..,
Zatem Dzidzia zdrowa wszystko okej jedyne co to wychodzi jakas mala - i niby tydzien mlodsza wychodzi choc lekarz powiedzial, ze przeciez jedne dzieci rodza sie z waga 2,5 kg a inne 4 kg wiec nie ma co panikowac poki co .., chyba ,ze ta rozbieznosc bedzie sie wydluzac- hmm
Bedzie Dziewczynka Wrzuce potem jakas fotke
Ps. Dziewczyny czy sa tu jakies mamy Chlopcow co maja cos dla dziewczynek? i by sie chcialy wymieniac ciuszkami (chodzi o uzywane) bo ja dostalam rozn ciuszki dla chlopca i chetnie bym cos powymieniala- ubranko za ubranko[/h]
Zatem Dzidzia zdrowa wszystko okej jedyne co to wychodzi jakas mala - i niby tydzien mlodsza wychodzi choc lekarz powiedzial, ze przeciez jedne dzieci rodza sie z waga 2,5 kg a inne 4 kg wiec nie ma co panikowac poki co .., chyba ,ze ta rozbieznosc bedzie sie wydluzac- hmm
Bedzie Dziewczynka Wrzuce potem jakas fotke
Ps. Dziewczyny czy sa tu jakies mamy Chlopcow co maja cos dla dziewczynek? i by sie chcialy wymieniac ciuszkami (chodzi o uzywane) bo ja dostalam rozn ciuszki dla chlopca i chetnie bym cos powymieniala- ubranko za ubranko[/h]
Jaranti
Jaranti ja jade od 2 miesiaca cizy na lekach dobrze ze wykryte;-)
Mam troszkę stracha przez to, ale wierzę, że będzie dobrze :-)
diabliczka ja Ci mówię, że urodzimy zdrowe piękne dzieciaczki. Uśmiech plisss ... :-) U mnie wizyta dopiero 17.01 więc poczekam jeszcze by moją małą pooglądać.
Natuszka21
stazi - jeszcze raz gratuluję dziewczynki. ;-)
reklama
Podziel się: