reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Mamusia Blaneczki ojjjj bidulko wracaj szybko do zdrowia, dobrze że coś dostałaś coś... ale że aż krew to nieżle Cię wzięło :szok: jak się teraz czujesz ?
Dzieki dostalam antybiotyk i dzieki niemu jakos tako funkconuje ale nie jest wesolo- wczoraj bardzo dziwnie slyszalam na to ucho jakbym slyszala przez rynne ...a dzis mam mega wielkie zawroty glowy suchy duszacy kaszel i przytlumione ucho czuje ze mam katar na tym uchu ..staralam sie odstawic paracetamol ale okolo godziny 17 mnie scielo doslownie :sorry2::-(juz dawno nie bylam taka chora ale na szczescie maly kopie wiec tyle mnie uspokaja.

A do mnie dzwoniła położna, przełożyła wizytę na jutro, bo lekarza dziś nie będzie... więc znów pozostaje czekać ...

Jaranti ja mam tsh 3,47 jakos tak, ale mpo gin mi nic nie kazał brać na to ale z tego co wiem to na forum tylko ja jestem takim przypadkiem ze nie musze lwczyc tarczycy:-D zrób jeszcze ft4 do tej tarczycy i sprawdz normy dla brzuszków z tą tarczycą bo laboeatoria podają ogólne;-)

Gratuluje wizyt i dziewuszek:-)

struss dzisiaj dostałam się bez kolejki do endokrynologa i zrobił mi usg tarczycy i dodatakowe badania krwi... Mówi, że raczej nic specjalnego się nie dzieję, to taka anomalia w ciąży. W przyszłym tygodniu odbieram wyniki i się zobaczy. Prawdopodobnie będzie podawal tylko jod.

Dobrze, że jestem w ciąży, bo inaczej bez kolejki bym się nie dostała :-)

Cześć Dziewczyny!
Jestem po USG połówkowym. Byłam u prof Preisa. Kto jest z Gdańska, ten pewnie wie i słyszał, że to dobry lekarz i po dzisiejszej wizycie potwierdzam to osobiście. Co prawda jestem lżejsza o 300zł, ale warto było!
Z dzieciątkiem jest wszystko ok- ma 420g, wszystkie parametry idealne i na 100% noszę pod serduszkiem chłopczyka :) ze mną też wszystko ok.
Jestem taka szczęśliwa!!! :D

reklama
Do góry