reklama
ewelinka2106
Fanka BB :)
Ja już nawet na usg nie czekam. Jestem pewna ze chłopak heh
MonikaZgierz
Początkująca(y)
Dziewczyny gratuluję poznania płci.
Gratuluję chłopaków:-) ja też przeczuwam chłopaka, ale muszę poczekać do 03.01 wtedy jadę na wypasione usg, potem mam wizytę 13.01 u mojej lekarki więc może zrobi mi tez usg to się upewnię
- zresztą myślałam że już się nie dam rady umówić bo dzwoniłam do niej 4 dni i nie odbierała
- zresztą myślałam że już się nie dam rady umówić bo dzwoniłam do niej 4 dni i nie odbierała
gwiazdeczka88
Natuszka jeszcze raz gratulacje :-)
diabliczka00
Natuszka jeszcze raz gratki bułeczki :-) super że Ty wymiękłaś jeszcze tylko pare osób nie wie w tym Ja
a myślałam że mniej jest może jeszcze chociaż w znacznym stopniu dogonimy
Mamy 8 dziewczynek a 19 chłopców, zerknij na listę majówek.:-)
a myślałam że mniej jest może jeszcze chociaż w znacznym stopniu dogonimy
Kasiek1983
Lena - jakie piękne zdjęcie!!! Synuś cudowny!!!
Ja również po wizycie. Wszystko dobrze. Szyjka na szczęście się wydłużyła do 4cm, więc jesteśmy zadowoleni. Synuś wszystkie parametry ma książkowe, waży 300g. Zdjęcia mam ale nie takie wyraźna jak Leny
Jednak jest jedna sprawa która niepokoi gina... podobno łóżysko zakrywa ujście szyjki (nie pamiętam jak on to dokładnie powiedział)... w każdym bądź razie, jeśli się to nie zmieni to będzie wskazanie do cesarki... nie wyobrażam sobie tego, pierwszego synka rodziłam siłami natury i teraz chcę tak samo...
Edit: doczytałam w karcie ciąży: PLACENTA PREVIA MARGINALIS (łożysko przodujące brzeżne)... któraś z Was tak ma????
Ja również po wizycie. Wszystko dobrze. Szyjka na szczęście się wydłużyła do 4cm, więc jesteśmy zadowoleni. Synuś wszystkie parametry ma książkowe, waży 300g. Zdjęcia mam ale nie takie wyraźna jak Leny
Jednak jest jedna sprawa która niepokoi gina... podobno łóżysko zakrywa ujście szyjki (nie pamiętam jak on to dokładnie powiedział)... w każdym bądź razie, jeśli się to nie zmieni to będzie wskazanie do cesarki... nie wyobrażam sobie tego, pierwszego synka rodziłam siłami natury i teraz chcę tak samo...
Edit: doczytałam w karcie ciąży: PLACENTA PREVIA MARGINALIS (łożysko przodujące brzeżne)... któraś z Was tak ma????
Ostatnia edycja:
martuska507
Dziewczyny miałam iść na USG w poniedziałek ale przełożyłam na dzisiaj. I jest CHŁOPAK!!! Nic więcej nie wiem bo to było na szybko badanie, żeby podejrzeć płeć Jeszcze dochodzę do siebie
reklama
MonikaZgierz
Początkująca(y)
Kasiek ja miałam łożysko całościowo przodujące (całkowicie zakrywało ujście wewnętrzne) i mi się przesunęło wraz ze wzrostem macicy. Cały czas leżałam, brałam leki i jest już z łożyskiem ok (z łożyskiem, bo ja dodatkowo mam krwiaka).
Jesteś dopiero w 19 tygodniu więc jest duża szansa, że jak macica będzie rosła to i łożysko się przesunie. Ale faktycznie, gdyby (odpukać) się nie cofnęło, to też mi mówili o cesarce.
Trzymam kciuki aby i u Ciebie wszystko wróciło do normy.
martuska- gratulacje
Jesteś dopiero w 19 tygodniu więc jest duża szansa, że jak macica będzie rosła to i łożysko się przesunie. Ale faktycznie, gdyby (odpukać) się nie cofnęło, to też mi mówili o cesarce.
Trzymam kciuki aby i u Ciebie wszystko wróciło do normy.
martuska- gratulacje
Podziel się: