reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Nanncy dobrze, że już wyszłaś i że w jesteś w dobrej kondycji! Trzeba jednak się zmuszać i pić więcej wody teraz - ja zazwyczaj mało piję, stąd piszę o zmuszaniu. Trzymaj się ciepło! :happy2:

reklama
struss gratuluję syneczka :*

wichurka super, że z małą wszystko dobrze :) Śliczna fota!

An_Ka gratuluję synka :*

straciatella i Tobie gratuluję ślicznego synusia :)

Ależ mamy wysyp majowych przystojniaków:-D

U mnie ciągle trwają debaty odnośnie imion, początki były bardzo trudne ale powoli małymi kroczkami w większości się zgadzamy i zapisujemy na karteczce :) Bardziej się nastawiamy na chłopaka żeby się bardzo nie rozczarować ale w serduchu dziewczynka :))))

MonikaZgierz
ale się cieszę :-):-):-) rewelacja, wspaniała wiadomość i Tobie kochana spadł kamień z serducha ;-)
Straciatella nooo piękny Niuniek :)))))))
stazi ale burak jeden! Wybierz się do innego i powiedz że chcesz sobie sprawdzić czy wszystko dobrze z dzidzią bo się martwisz a przy okazji dowiesz się jaka płeć, bez przesady za 250 dowiadujesz się wszystkiego innego np. jakieś wady genetyczne bardziej dogłębne a nie tylko co będzie. Normalnie wieśniak jeden :angry:
Nanncy ​dobrze że już się polepszyło, miałaś chwilę zgrozy :/ Kurczę ja też pije mało wody , nie mogę się zmusić...

Hej :)

Wczoraj byłam na badaniu, wszystko w porządku, Dzidzia nie chciała się pokazać, mały akrobata :-D
ale prawdopodobnie będzie Synuś :-D

Mam przepisane żelazo i magnez, muszę też do kolejnej wizyty zrobić test obciążenia glukozą i Odczyn Coombsa.

Makao - no właśnie za pierwszym razem imię też wybierał mąż.
Umówiliśmy się, że on wybiera dla dziewczynki a ja dla chłopca.
Ale jak się okazało, że chłopak... to perfidnie przekupił mnie pizzą i on wybrał imię.
Nasz syn nazywa się Oliwier. Imię wydało mi się paskudne, ale teraz przywykłam. Mówimy do niego Olin, Olinek, Oluś, Oliwier też. No i żadne takie staropolskie nie pasuje, wiem o tym :-(
Ale chciałabym Ignasia..

Ja też myślałam o Ignasiu, ale chyba jednak stanie na Franku. Już nawet mówię tak do brzuszka (od wczoraj w sumie), także chyba pozostanie Franek :)

reklama
Do góry