reklama
wichurka82
Fanka BB :)
gratuluje dziewczynki chłopaczków
no ładnie, mnie to pewnie szparka się trafi ;-) a tak chciałam drugiego chłopaka nie pójdę na połówkowe, co by nie rozpłakać się ;-) nie żeby mi szparka przeszkadzała ;-) ale tak jakoś zawsze nastawiona byłam na matkę siuraków
no ładnie, mnie to pewnie szparka się trafi ;-) a tak chciałam drugiego chłopaka nie pójdę na połówkowe, co by nie rozpłakać się ;-) nie żeby mi szparka przeszkadzała ;-) ale tak jakoś zawsze nastawiona byłam na matkę siuraków
Melduje sie i ja po usg polowkowym. Z malutka wszystko dobrze, wszystkie parametry w normie. Dołączam foto tyle ze robione z tel ale widac
Zobacz załącznik 599439
Słodzinka! Jak dobrze widać twarzyczkę, super żę wszystko okej!
gratuluje dziewczynki chłopaczków
Oj nigdy nic nie wiadomo, jak widać majówki oscylują w chłopców, więc jest szansa na kolejnego siusiaka :-)
wy wszystkie macie w 3D juz robione?
nam lekarka mimo ze robi na usg ktore ma 3D/4D to ani na sekunde nie przelacza
musimy osobno zaznaczyc ze beedziemy chcieli 3D i wtedy bedzie wiec na wizycie 13.01 umowimy sie na 3D na poczatek lutego podobno najfajniej widac po 24-26tc
nam lekarka mimo ze robi na usg ktore ma 3D/4D to ani na sekunde nie przelacza
musimy osobno zaznaczyc ze beedziemy chcieli 3D i wtedy bedzie wiec na wizycie 13.01 umowimy sie na 3D na poczatek lutego podobno najfajniej widac po 24-26tc
Natuszka21
Gratuluję jeszcze raz udanych wizyt.
futurystka
struss gratulacje, cóż za sprzęcior hoho!
wichurka82 jaka śliczna kruszynka, super że wszystko w porządku
wichurka82 jaka śliczna kruszynka, super że wszystko w porządku
reklama
gwiazdeczka88
Ivon, Struss gratuluje pieknych i zdrowych chlopczykow Wichurka ciesze sie, ze mala rosnie zdrowo i poprawnie :-)
Maj 2014 mozna chyba oglosic miesiacem mlodych kawalerow
Maj 2014 mozna chyba oglosic miesiacem mlodych kawalerow
Podziel się: