reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
W opisie badania mam napisane : płeć- prawidłowe męskie narządy płciowe
Ale jak wiadomo różnie może być, zobacze w czw na wizycie u swojego gina co mi powie :-)

Ostatnia edycja:
Melduje sie i ja po usg polowkowym. Z malutka wszystko dobrze, wszystkie parametry w normie. Dołączam foto tyle ze robione z tel ale widac

ImageUploadedByForum BabyBoom1387306066.868244.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1387306066.868244.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1387306066.868244.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 92
gratuluje dziewczynki chłopaczków :-D

no ładnie, mnie to pewnie szparka się trafi ;-) a tak chciałam drugiego chłopaka :zawstydzona/y: nie pójdę na połówkowe, co by nie rozpłakać się ;-) nie żeby mi szparka przeszkadzała ;-) ale tak jakoś zawsze nastawiona byłam na matkę siuraków :happy2:

Melduje sie i ja po usg polowkowym. Z malutka wszystko dobrze, wszystkie parametry w normie. Dołączam foto tyle ze robione z tel ale widac

Zobacz załącznik 599439

Słodzinka! Jak dobrze widać twarzyczkę, super żę wszystko okej!

gratuluje dziewczynki chłopaczków :-D

no ładnie, mnie to pewnie szparka się trafi ;-) a tak chciałam drugiego chłopaka :zawstydzona/y: nie pójdę na połówkowe, co by nie rozpłakać się ;-) nie żeby mi szparka przeszkadzała ;-) ale tak jakoś zawsze nastawiona byłam na matkę siuraków :happy2:

Oj nigdy nic nie wiadomo, jak widać majówki oscylują w chłopców, więc jest szansa na kolejnego siusiaka :-)

wy wszystkie macie w 3D juz robione?

nam lekarka mimo ze robi na usg ktore ma 3D/4D to ani na sekunde nie przelacza

musimy osobno zaznaczyc ze beedziemy chcieli 3D i wtedy bedzie :) wiec na wizycie 13.01 umowimy sie na 3D na poczatek lutego :) podobno najfajniej widac po 24-26tc

reklama
Ivon, Struss gratuluje pieknych i zdrowych chlopczykow :) Wichurka ciesze sie, ze mala rosnie zdrowo i poprawnie :-)

Maj 2014 mozna chyba oglosic miesiacem mlodych kawalerow :D:D

Do góry