Makao- niestety nie znam;/ nikt mi nie chcial powiedziec mimo ,ze mialam USg w szpitalu to taki gbur ,ze nawet nie chcial powiedziec ile dzieckoma cm... mam wizyte 3 stycznia to moze sie cos dowiem- a jak nie to trudno.
reklama
Czesc dziewczyny. Jakos dawno nie pisalam. Wczoraj mialam wizyte i bedzie chlopaczek w koncu moge zaczac przegladac te przesliczne ubranka dla malych rozrabiakow
Gratuluje synka!
Czesc dziewczyny. Jakos dawno nie pisalam. Wczoraj mialam wizyte i bedzie chlopaczek w koncu moge zaczac przegladac te przesliczne ubranka dla malych rozrabiakow
kolejny majowy chłopiec) gratulujemy imię wybrane?
Magda190487
Fanka BB :)
No wlasnie duzo chlopaczkow bedzie niezle imie jeszcze nie wybrane, bo musze porzadnie przewertowac liste moj M wybrzydza
brownagula
magda gratuluję chłopaczka )
stazi aż strach iść do lekarza, bo wszystkie piszą o gburowatych ... a nie jesteś ciekawa płci?
nana7ma dokładnie majowych chłopów pełno jak się okaże, że to charakterne byczki majowe to mamy przekichane xD
stazi aż strach iść do lekarza, bo wszystkie piszą o gburowatych ... a nie jesteś ciekawa płci?
nana7ma dokładnie majowych chłopów pełno jak się okaże, że to charakterne byczki majowe to mamy przekichane xD
karmelowa
No i kolejny chłop majowy do kolekcji..klusce jednak wyrosły klejnoty, których nawet przy dobrych wiatrach nie można było z pępowiną pomylić...
Jako, że ta informacja padła pierwsza na USG to reszty zabijcie mnie prawie nie pamiętam.
Wiem,że serducho zdrowe,4-ro komorowe i coś tam jeszcze
Wszystko pomierzone i ok. K.przeszczęśliwy, bo wyszło na jego, młody się cieszy, bo nie musi się wyprowadzać A ja wychodzę z szoku
Jako, że ta informacja padła pierwsza na USG to reszty zabijcie mnie prawie nie pamiętam.
Wiem,że serducho zdrowe,4-ro komorowe i coś tam jeszcze
Wszystko pomierzone i ok. K.przeszczęśliwy, bo wyszło na jego, młody się cieszy, bo nie musi się wyprowadzać A ja wychodzę z szoku
Załączniki
szkola13
No to będzie prawdziwa banda majowych chłopaków Bo chyba dziewczynek to chyba ze 4 są tak jakoś mi sie wydaje
Będą miały panienki w kim wybierać Jak podrosną
Będą miały panienki w kim wybierać Jak podrosną
reklama
Podziel się: