reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Aesthete to mialas jeszcze wyzsze niz ja mam moje ocyluje teraz od 140do 148 na70-88.. co gin na to mowilas mu? z cisniniem w ciazy trzeba bardzo uwazac rozeznalam sie w temacie troche z dziewczyn z forum z ciazy poprzedniej i kazaly mierzyc< gin tez> uwazac wiecej odpoczywac, i wszystkie mialy cc i kilka przedwczesny porod;/

To niesamowite że opinie lekarzy są tak różne... z tego co wiem, to mój gin NIGDY nie wprowadził żadnej swojej pacjentki w błąd :tak: podobno jego rozpoznawanie płci jest 100% trafne :-p więc ja jestem pewna że będzie synuś :tak:

Aesthete to mialas jeszcze wyzsze niz ja mam moje ocyluje teraz od 140do 148 na70-88.. co gin na to mowilas mu? z cisniniem w ciazy trzeba bardzo uwazac rozeznalam sie w temacie troche z dziewczyn z forum z ciazy poprzedniej i kazaly mierzyc< gin tez> uwazac wiecej odpoczywac, i wszystkie mialy cc i kilka przedwczesny porod;/
Hmm... Szczerze to mi nic na to nie powiedział :/ do karty ciąży wpisuje mi niższe... Chyba pożyczę od mamy ciśnieniomierz i będę w domu sobie mierzyć i zobaczę czy tak mam ciągle :)

Aesthete super że mama tak przezywa z Tobą ciążę, i fajnie że po wizycie wszystko ok z maluszkiem. :-) Ciśnienie obserwuj...

Sagaa gratuluję potwierdzenia płci!! :-)

Czyli wszystkie z Was jak na razie obstawiają u mnie córcię, zobaczymy jak będzie. Ja już byłam po tej piątkowej wizycie na 100% nastawiona na dziewczynkę, ale ten lekarz z soboty namieszał mi w głowie całkowicie...

Lena w 16 tc poważnie ciężko jeszcze rozróżnić płeć? Ja na tych wizytach byłam własnie w skończonym 16 tc.

witam witam:)
byłam wczoraj na wizycie:)
ale mój skarbuś nie chciał współpracować z mamusią i stwierdził że nie zrobi miłego prezentu na ślub:D....trudno...jego strata:D....a szłam z zamiarem zakupienia w rossmanie takiej fajnej szczotkido włosków:D...ale nie wiedziałam w końcu czy róż czy błękit:D...a szłam z nadzieją rozpoznania płci na 100%:/....ale przynajmniej dobrze że z dzidzią wszystko ok:) tylko też mam problem z ciśnieniem....wczoraj na wizycie miałam 145/71...a dziś jakieś kołatanie czuje:/...ale wstrzymam się do jutra bo też mam wizyte....

Joanna23 - piękny maluszek,;-) a i możemy
sobie podać ręce u mnie też nic nie
wiadomo,:sorry2: ale u Ciebie to chyba..
dziewczynka. :-p

aeshete - super że z maleńką w porządku, :tak:
trzymam kciuki też za to, aby w
przyszłości była grzeczną dziewczynką.:-p

saga - gratuluję udanej wizyty i potwierdzenia
płci,:tak: a Borysek bardzo ładne imię.:-)

Ewelinnn - ważne że wszystko z maleństwem w porządku,;-) cierpliwość tylko to
nam zostało, jeśli chodzi o płeć.:-p

Joanna do 16 tygodnia moze nie, ze jest ciezko, ale narzady chlopczykow i dziewczynek wygladaja na tym etapie bardzo podobnie. Dlatego zaleca sie ze wstrzymaniem sie do przynajmniej 18-20 tygodnia dla wiekszej pewnosci gdy narzady juz w pelni sie wyksztalca.

reklama
Joanna do 16 tygodnia moze nie, ze jest ciezko, ale narzady chlopczykow i dziewczynek wygladaja na tym etapie bardzo podobnie. Dlatego zaleca sie ze wstrzymaniem sie do przynajmniej 18-20 tygodnia dla wiekszej pewnosci gdy narzady juz w pelni sie wyksztalca.

no idealny przykład u mnie i futurystki:pPP

Ewelinnn najwazniejsze że z maluchem wszystko dobrze:)

Ostatnia edycja:
Do góry