futurystka
Fanka BB :)
Lenka od 14tyg twierdził, że to chłopak będzie a tu bum cyk cyk dziewczynka dziścieszy mnie to i to no ale już bym chciała coś nakupić a właściwie to nie wiem co mam robić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi gin kazał iść w okolicach 23 tcGratuluję udanych wizyt:-)
dziewczyny, na który tc umawiacie się na USG połówkowe? chciałam jeszcze przed świętami, a to będzie u mnie 19 tydzień 5 dzień. Chyba nie za wcześnie?
no to gratuluję udanej wizyty kolejna dziewczynka! ale będzie babiniec w majugratulacje wszystkich udanych wizyt
ja dziś już po wizycie, pierwszy raz z mężem
niestety pan dr nie dał nam zdjątka tylko wydruk parametrów, ale wszystko u dzieciaczka jest w porządeczku,
na 16grudnia mam ten test glukozy, a 2 stycznia na usg!
A i najważniejsze i najśmieszniejsze że lekarz powiedział, że to chyba dziewczynka!!! więc już nie wiem kompletnie,
ale zaraz błysk w głowie i przewertowanie że nakupię sukieneczek, opaseczek, spineczek ach!bardzo mnie to cieszy, no ale czy aby napewno to córeczka będzie??
gratuluję bobas piękny mi się wydaje po fotkach że dziewczynka, ale ręki uciąć sobie nie dam... no ale najważniejsze że wszystko jest ok moja panna chętnie rozkłada nogi na usg mam nadzieję że za kilkanaście lat tak rozkładać nie będzieGratuluję Wam udanych wizyt!! :-)
I przede wszystkim gratuluję wszystkim które poznały już płeć i po cichu zazdroszczę...
Ja leciałam do PL z myślą że między innymi dowiem się jakiej płci jest mój maluszek, niestety nadal nie wiem...
Ginekolog u którego byłam w piątek obstawiał dziewczynkę, ale ponieważ dzidziuś miał pępowinę między nóżkami więc powiedział że to nic pewnego, jednak wygląda na dziewczynkę, w sobotę z kolei inny gin powiedział mi że jemu maluszek wygląda na chłopca... Ech, byłam pewna że potwierdzi mi wersję ginekologa z piątku, już planowałam zakupy w różu, rzeczy córci ze strychu zniosłam. a tu zbił mnie z tropu całkowicie... Nie wiem czy mogę mu ufać z tym chłopcem bo chłopina wyglądał na przemęczonego, ledwo na oczy patrzył...
Co do zakładów która z nas jako ostatnia pozna płeć maluszka, mogę śmiało dołączyć... Mój maluszek nie chce za bardzo pokazać co ma między nóżkami...
Mamusia Blaneczki Tobie kazali brac witaminy tu w UK?? Mnie w 2 miejscach powiedzieli że nie ma potrzeby i że w UK nie praktykuje się takich rzeczy...
To wklejam Wam foteczki mojego maluszka, troche ich mam ;-)
Ten gin obstawiał dziewczynkę:
Zobacz załącznik 597425Zobacz załącznik 597426Zobacz załącznik 597427Zobacz załącznik 597428Zobacz załącznik 597429
A gin od tych zdjęć obstawiał chłopca:
Zobacz załącznik 597430Zobacz załącznik 597431
gratulacje wszystkich udanych wizyt
ja dziś już po wizycie, pierwszy raz z mężem
niestety pan dr nie dał nam zdjątka tylko wydruk parametrów, ale wszystko u dzieciaczka jest w porządeczku,
na 16grudnia mam ten test glukozy, a 2 stycznia na usg!
A i najważniejsze i najśmieszniejsze że lekarz powiedział, że to chyba dziewczynka!!! więc już nie wiem kompletnie,
ale zaraz błysk w głowie i przewertowanie że nakupię sukieneczek, opaseczek, spineczek ach!bardzo mnie to cieszy, no ale czy aby napewno to córeczka będzie??
nie widzę nic dyndającego między nóżkamiGratuluję Wam udanych wizyt!! :-)
I przede wszystkim gratuluję wszystkim które poznały już płeć i po cichu zazdroszczę...
Ja leciałam do PL z myślą że między innymi dowiem się jakiej płci jest mój maluszek, niestety nadal nie wiem...
Ginekolog u którego byłam w piątek obstawiał dziewczynkę, ale ponieważ dzidziuś miał pępowinę między nóżkami więc powiedział że to nic pewnego, jednak wygląda na dziewczynkę, w sobotę z kolei inny gin powiedział mi że jemu maluszek wygląda na chłopca... Ech, byłam pewna że potwierdzi mi wersję ginekologa z piątku, już planowałam zakupy w różu, rzeczy córci ze strychu zniosłam. a tu zbił mnie z tropu całkowicie... Nie wiem czy mogę mu ufać z tym chłopcem bo chłopina wyglądał na przemęczonego, ledwo na oczy patrzył...
Co do zakładów która z nas jako ostatnia pozna płeć maluszka, mogę śmiało dołączyć... Mój maluszek nie chce za bardzo pokazać co ma między nóżkami...
Mamusia Blaneczki Tobie kazali brac witaminy tu w UK?? Mnie w 2 miejscach powiedzieli że nie ma potrzeby i że w UK nie praktykuje się takich rzeczy...
To wklejam Wam foteczki mojego maluszka, troche ich mam ;-)
Ten gin obstawiał dziewczynkę:
Zobacz załącznik 597425Zobacz załącznik 597426Zobacz załącznik 597427Zobacz załącznik 597428Zobacz załącznik 597429
A gin od tych zdjęć obstawiał chłopca:
Zobacz załącznik 597430Zobacz załącznik 597431
Aesthete gratuluje pieknej wizyty fajnie ze mama wzuszona;-)
Futurystka powiem Ci ze chyba bym czekala do porodu z ubraniami skoro co chwile inna plec mowia hahhai gartuluje ;-0
Reszcie o ktorych nie wspomnialam rowniez Gratki !
My wczoraj po wizycie MLODY POTWOERDZONY Borysek pokazal ladnie siusiaka;-)
ma 10,82 cm narzady przeplywy ok, lozysko przodujace nisko, i wsio ok by bylo gdyby nie cisnienie ktore coraz czesciej daje o sobie znac dostalam tabletki na obnizenie a przy mocnych bolach glowy przy cisnieniu moge zjesc pyralgne tak wiec juz musialam dzis z tego skorzystac, przez to cisnienie i bole glowy nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac;/
Ma ktoras problem teraz z cisnieniem??