reklama
oj, no to szkoda ale ważne że Cię chociaż zbadała i że jest ok ja to bym nie wytrzymała gdybym nie miała na wizycie usgJestem spowrotem
Ale zawiedziona niestety :/ Nie miałam w ogóle usg, tylko badanie, ponaciskała mnie, stwierdziła że wszystko ok.... A ostatnio mówiła ze na dzisiejszej wizycie moze już będzie widać płeć
Chyba nie zrobiła mi usg bo nie mają już kasy z nfz. Pani z rejestracji dzisiaj na wszystkich krzyczała, że na grudzień już nikogo nie przyjmują, tylko ciąże. ;-)
Tak myślę, że chyba zrobię sobie prezent gwiazdkowy i pójdę gdzieś prywatnie na usg
Pytałam lekarkę o badania, czy nie powinnam zrobić jakichś dodatkowych teraz i powiedziała mi że nie... Dziwne, bo nawet nie mam zrobionych wszystkich tych podstawowych.
co do badań to może na własną rękę zrób? mam gdzieś listę badań, które powinno się zrobić
Natuszka21
Fanka BB :)
Ayran - gratuluję udanej wizyty, ;-) a pomysł z prywatnym usg jako prezent gwiazdkowy, jest bardzo pomysłowy i na pewno będziesz zadowolona. :-)
ewelinka2106
Kurcze a u mnie w tej małej miejscowości jest problem z usg połówkowym. Piszę do nich to mi piszą ze robią tylko zwykłe usg itp.
Z Medicoru mi odpisali ze robią usg z konsultacją ginekologiczną za 120 zl. Ale to chyba nie jest usg połówkowe !? Zgupiałam bo pisałam otwarcie ze chodzi mi o usg genetyczne połówkowe.
Z Medicoru mi odpisali ze robią usg z konsultacją ginekologiczną za 120 zl. Ale to chyba nie jest usg połówkowe !? Zgupiałam bo pisałam otwarcie ze chodzi mi o usg genetyczne połówkowe.
A gdzie pytałaś? Jak masz niedaleko to może zapytaj w Gorlicach albo Nowym Sączu?Kurcze a u mnie w tej małej miejscowości jest problem z usg połówkowym. Piszę do nich to mi piszą ze robią tylko zwykłe usg itp.
Hej, ja po wizycie Gin powiedział że mam nieprzyzwoicie długą szyjkę Wszystko w porządku, usg nie miałam tylko szybkie sprawdzenie serducha i płci. No i u nas już praktycznie na 100% będzie drugi siurek Powiedział że w przeciągu dwóch tygodni powinnam poczuć ruchy. Połówkowe w sylwestra. Najgorzej z wagą bo jadę równo do góry praktycznie kg na tydzień. Jak tak dalej pójdzie to jak słoń będę chodzić
ewelinka2106
A gdzie pytałaś? Jak masz niedaleko to może zapytaj w Gorlicach albo Nowym Sączu?
No właśnie pytałam w Gorlicach i tutaj nie robią takich badań! No szok
W Nowym Sączu juz tak ale mam trochę dalej.
Kurczaczek_k
Hej, ja po wizycie Gin powiedział że mam nieprzyzwoicie długą szyjkę Wszystko w porządku, usg nie miałam tylko szybkie sprawdzenie serducha i płci. No i u nas już praktycznie na 100% będzie drugi siurek Powiedział że w przeciągu dwóch tygodni powinnam poczuć ruchy. Połówkowe w sylwestra. Najgorzej z wagą bo jadę równo do góry praktycznie kg na tydzień. Jak tak dalej pójdzie to jak słoń będę chodzić
Gratuluję wizyty i drugiego synka ;-)
Ewelinka - to masz ciężki orzech do zgryzienia. Ja z daleka więc nic nie pomogę niestety
reklama
No to gratuluję synka i udanej wizyty u mnie też waga idzie do góry, ale póki co wszystko idzie w brzuch jak zacznie iść w dupę to będzie problemHej, ja po wizycie Gin powiedział że mam nieprzyzwoicie długą szyjkę Wszystko w porządku, usg nie miałam tylko szybkie sprawdzenie serducha i płci. No i u nas już praktycznie na 100% będzie drugi siurek Powiedział że w przeciągu dwóch tygodni powinnam poczuć ruchy. Połówkowe w sylwestra. Najgorzej z wagą bo jadę równo do góry praktycznie kg na tydzień. Jak tak dalej pójdzie to jak słoń będę chodzić
No szok, że w Gorlicach nie robią :O chyba jak przejeżdżałam przez Tuchów to tam była jakaś super wypasiona klinika ginekologiczna, ale też nie wiem jak daleko tam masz... Zobacz może jeszcze Grybów?No właśnie pytałam w Gorlicach i tutaj nie robią takich badań! No szok
W Nowym Sączu juz tak ale mam trochę dalej.
Podziel się: