Gratulacje !!!
reklama
Ja jak zwykle musialam sie wylamac... bedzie trzecia dziewczynka. .. musze oswoic sie z ta mysla... wiem ze powinnam sie cieszyc ze dziecko zdrowe.. ale jedmak na razie jest gorycz... zapewne musi troszke minac zanim zaakceptuje fakt ze nie bede miala syna... calej reszcie gratuluje! !!
mi_lva
Fanka BB :)
dziewczyny piękne zdjęcia gratuluję
A co to znaczy filia?
diabliczka00
Fanka BB :)
pat&mom to jest wspaniała wiadomość ))))))))))))))))))))))) super że z dzieciątkiem wszystko ok i to nie wpłynęło w żaden sposób gratki piękna :*
monaadams na pewno... liczyłaś na chłopczyka wiadomo. Mimo wszystko gratulacje , oswoisz się... tak to jest z tą naturą że potrafi dać psikusa. Ściskam Ciebie i małą księżniczkę Zdrówka :*
monaadams na pewno... liczyłaś na chłopczyka wiadomo. Mimo wszystko gratulacje , oswoisz się... tak to jest z tą naturą że potrafi dać psikusa. Ściskam Ciebie i małą księżniczkę Zdrówka :*
Tak?
monaadams na pewno... liczyłaś na chłopczyka wiadomo. Mimo wszystko gratulacje , oswoisz się... tak to jest z tą naturą że potrafi dać psikusa. Ściskam Ciebie i małą księżniczkę Zdrówka :*[/QUOTE]
wiem wiem.. potrzebuje tylko czasu... wiem ze bede ja tez mocno kochac...ale najpierw musze dac sobie rade z uczuciem zawodu.. pozniej bedzie milosc
wiem wiem.. potrzebuje tylko czasu... wiem ze bede ja tez mocno kochac...ale najpierw musze dac sobie rade z uczuciem zawodu.. pozniej bedzie milosc
reklama
Podziel się: