reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

reklama
Ja jak zwykle musialam sie wylamac... bedzie trzecia dziewczynka. .. musze oswoic sie z ta mysla... wiem ze powinnam sie cieszyc ze dziecko zdrowe.. ale jedmak na razie jest gorycz... zapewne musi troszke minac zanim zaakceptuje fakt ze nie bede miala syna... calej reszcie gratuluje! !!

Moja dziewczynka. W dziwnej pozycji.. wypiela sie pupa do nas hehe

Załączniki

• 1385277771199.jpg
    1385277771199.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 80
pat&mom to jest wspaniała wiadomość :)))))))))))))))))))))))) super że z dzieciątkiem wszystko ok i to nie wpłynęło w żaden sposób gratki piękna :*

monaadams na pewno... liczyłaś na chłopczyka wiadomo. Mimo wszystko gratulacje , oswoisz się... tak to jest z tą naturą że potrafi dać psikusa. Ściskam Ciebie i małą księżniczkę Zdrówka :*

monaadams na pewno... liczyłaś na chłopczyka wiadomo. Mimo wszystko gratulacje , oswoisz się... tak to jest z tą naturą że potrafi dać psikusa. Ściskam Ciebie i małą księżniczkę Zdrówka :*[/QUOTE]

wiem wiem.. potrzebuje tylko czasu... wiem ze bede ja tez mocno kochac...ale najpierw musze dac sobie rade z uczuciem zawodu.. pozniej bedzie milosc :tak:

reklama
Do góry