reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

śliczne chłopaczki. po cichutku zazdroszczę podwójnego szczęścia:DDD fantastyczni są.

Aesthete dziekuje, ze trzymalas kciuki, ale juz nie trzeba, Dziadek zmarl wczoraj, w sobote pogrzeb.. :-(
madziulek bardzo Ci współczuję.

gratuluję udanych wizyt i ślicznych dzidziolków :)
U mnie w rodzinie też są bliźniaczki jednojajowe u mojej kuzynki :)
I nawet jestem mamusią chrzestną jednej z nich :cool:
Jednojajowe, a charakterki zupełnie różne :))

madziulek współczuję, wiem co czujesz :( trzymaj się kochana :*

U mnie po wczorajszej wizycie wszystko ok :)
Niuniuś ma 10,2cm serduszko biło 162 razy na minutę, główka 3,15cm :)
Na usg ssało kciuka :-D
Oczywiście płci nie zobaczyłam, bo się źle ułożyło ale najważniejsze że wszystko ok!
Mąż był przy usg i zaglądał ginowi przez ramię, widziałam jaki dumny jak słuchał serduszka ... prawie miał łzy w oczach :-D
Później się przyznał, że siusiaka wypatrywał, ale powiedział że dzidziol pewnie czeka na następną wizytę 5 grudnia aby zrobić nam prezent mikołajkowy :-)
Oczywiście mamusi ciśnienie skoczyło z tych emocji do "aż" 120/90 aż lekarz się śmiał :-D
Powiedziałam o tym moim bólu brzucha co mnie dopadł ostatnio, że nie mogłam wręcz chodzić, to dopytywał jaki ból, jak długo i w którym miejscu czy może się przedźwigałam czy coś... zbadał mi szyjkę ale powiedział że wszystko ok .... uf...
Może po prostu jem za ciężkostrawne rzeczy... ech a ja mam takie smaki na grochówkę, fasolówkę,fasolkę po bretońsku gołąbki...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Na następny raz mam sobie tylko zrobić badanie moczu :tak:
a na prenatalne muszę jechać do innego miasta, bo tam gdzie ja chodzę już nie robią prenatalnych od dawna...;/
ale to dopiero po 15 grudnia :tak:
Oto zdjęcia:
Zobacz załącznik 595104 Zobacz załącznik 595108

Chyba gin zmieniał papier bo taki nieprzyjemny zapach zdjęć że blee...:-(

śliczna dzidzia:)))) i duża już:)

reklama
brownagula jaka piękna dzidzia :) wszystko widać i jak ślicznie ssie kciuk. gratki :) Moje maleństwo się ostatnio tak ułożyło na zdjęcie że nic nie widać , tylko dupkę ;-)

zosiasamosia a ja na opryszczke polecam - na jalowy gazik nalac nieco Dbam o Zdrowie - portal o zdrowiu - www.doz.pl i tym mocno dociska,przecierac- troche zaboli ale chodzi o to by ta opryszczka nieco pekla bo wtedy plyn dziala najlepiej- sprawdzony sposob a na noc te plasterki compled i dziedki temu jakos dlugo opryszczka mi nie powrocila;)

madziulek20- przykro mi z powodu Twojego Dziadka - wiem co czujesz - trzymaj sie!

Dla wszystkich zadowolonych Mam- gratulacje ;))

Mi sie ciagnie i dluzy do wizyty tym razem.. musze lekarzowi powiedziec o tym powtarzjacym sie bolu nogi wraz z brzuchem - choc juz znajac Jego podejscie to pewnie powie -polezec,nospa,paracetamol i wsio:p

reklama
Do góry